Γιατί δεν είναι τελικά η Ελένη Τσολάκη στο J2US (video)

Γιατί δεν είναι τελικά η Ελένη Τσολάκη στο J2US (video)

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης

Πρεμιέρα θα κάνει αύριο (17/10/2020), το Just the 2of Us στο Open και τα ζευγάρια έχουν πλέον αποκαλυφθεί. Kι ενώ αρχικά γνωρίζαμε πως ένα από τα ζευγάρια του μουσικού σόου θα ήταν η Ελένη Τσολάκη με τον Ηλία Βρεττό, εντέλει, η παρουσιάστρια βρέθηκε τελευταία στιγμή εκτός σόου.

Αρχικά, οι φήμες ήθελαν την Ελένη να μην περνάει στα lives του Just the 2of Us εξαιτίας της φωνής της, την οποία δεν είχε εγκρίνει η εταιρία παραγωγής των δικαιωμάτων του σόου.

Αργότερα, έγινε γνωστή η υποτιθέμενη κόντρα ανάμεσα στην Τσολάκη και τον παρτενέρ της Ηλία Βρεττό. Την αλήθεια αποκάλυψε σήμερα ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε στο τι έχει συμβεί με λεπτομέρειες.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως οι σχέσεις του είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που ήταν και πριν με την Τσολάκη αλλά παραδέχτηκε πως η διαφωνία υπήρξε ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Ηλία Βρεττό:

«Ήθελα την Ελένη πάρα πολύ, όταν έκανε το δοκιμαστικό, μου άρεσε πολύ αλλά δεν ταίριαξε η φωνή με τον Ηλία Βρεττό, υπήρξε μια κόντρα με την επιλογή του ζευγαριού, της ζήτησαν να αλλάξει παρτενέρ και δεν δέχτηκε και έφυγε»!DPG Network