«Είσαι αγενής και παλιόπαιδο»: Ποιος τόλμησε να προσβάλει την Kendall Jenner;

«Είσαι αγενής και παλιόπαιδο»: Ποιος τόλμησε να προσβάλει την Kendall Jenner;

Και μάλλον όχι... άδικα!

Το να είσαι μέλος της μεγάλης και ισχυρής οικογένειας των Kardashian-Jenner, δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά παράλληλα σε γεμίζει δύναμη και προνόμια, τα οποία διαφορετικά πιθανότατα να μην είχες. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις, ότι είσαι και ένα από τα διασημότερα supermodels του πλανήτη, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν είσαι σίγουρα ένα πρόσωπο… τυχαίο.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Kendall Jenner, η οποία αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη, και όχι άδικα, φήμη που απολαμβάνει από πολύ μικρή ηλικία, ως μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, ότι σε ένα τέτοιο ισχυρό πρόσωπο, δε θα τολμούσαν πολλοί να αντιμιλήσουν και να έρθουν σε αντιπαράθεση, αλλά να που τελικά κάποιος το επιχείρησε.

Σε επεισόδιο του KUWTK, φαίνεται η Kendall να ζητάει από την αδερφή της Kylie να την πετάξει κάπου με το αυτοκίνητο. Η Kylie αρνείται και η Kendall βγαίνει εκτός εαυτού. Εκεί είναι λοιπόν που παρεμβαίνει ο σύντροφος της μητέρας τους Kris, Corey Gamble o οποίος λέει στην Kendall: «Θέλω να σου πω κάτι, είσαι αγενής και παλιόπαιδο εδώ και χρόνια. Νευριάζεις και βρίζεις χωρίς απολύτως κανένα λόγο».

coreygamble 117181517 3282142598499051 4512725722483273693 n

«Πώς με αποκάλεσες;» ρώτησε η Kendall προφανώς σε έξαλλη κατάσταση, για να συνεχίσει ακόμη πιο έξαλλος ο Corey: «Θα σου πω την αλήθεια. Δεν ζητάς ποτέ συγνώμη και θέλεις πάντα να γίνεται το δικό σου. Και αν δε γίνει, βγαίνεις εκτός εαυτού», ολοκλήρωσε την επίθεσή του, που δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι άδικη.