Η αινιγματική δήλωση της Δούκισσας Νομικού: Επανέρχεται στην τηλεόραση;

Η αινιγματική δήλωση της Δούκισσας Νομικού: Επανέρχεται στην τηλεόραση;

Κάτι μας λέει ότι θα επανεμφανιστεί στο γυαλί, έτσι στα ξαφνικά. 

Η αγαπημένη σου παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και όσα είπε πρέπει σίγουρα να τα ακούσεις πολύ προσεκτικά. Η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει σίγουρα την καλύτερη φάση της ζωής, στο πλευρό του αγαπημένου της και των παιδιών της, άλλωστε αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της που ακτινοβολεί μια ηρεμία και μια γαλήνη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και είναι περιττό να σου πούμε πόσο γοητευτική ήταν με το ροζ φόρεμά της. Η είσοδός της ήταν σχεδόν φαντασμαγορική, βασιλική θα λέγαμε! Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τα παιδιά της και δεν απέκλεισε βέβαια το ενδεχόμενο για τον ερχομό ενός τρίτου παιδιού και αυτό φάνηκε στην πορεία της συζήτησής της με τον Νίκο Μουτσινά. Εν τω μεταξύ, κάτι που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι τα κοσμήματά της αναφέρονται στον έρωτά της με τον Δημήτρη. Το ήξερες εσύ αυτό; Κι όμως! Η καρδιά που σχηματίζεται σε κάθε κόσμημά της αποτελείται από δύο «Δ», τα αρχικά των ονομάτων τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς έφερε με διακριτικότητα το θέμα της επανεμφάνισής της στην τηλεόραση και να σου θυμίσουμε ότι η Δούκισσα λείπει 3 χρόνια από το... γυαλί. Παλαιότερα-όπως η ίδια είπε- υπήρχε συζήτηση για συνεργασία αλλά εκείνη την περίοδο δεν ήθελε να αφήσει την οικογένειά της, ωστόσο η απάντησή της ήταν αρκετά διπλωματική μιας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να την δούμε σε κάποιο νέο project.

H σχέση της με την τηλεόραση είναι μια σχέση αγάπης και όπως την παρομοίωσε ο Νίκος είναι σαν να είναι δύο καλές φίλες από το σχολείο. Η παρομοίωση αυτή άρεσε στην Δούκισσα και συμπλήρωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει αυτήν την παλιά της φίλη από το σχολείο ξανά και, χαμογελαστή. Τα συμπεράσματα λοιπόν... δικά σου.