Η «σπόντα» της Παπαγεωργίου στον Μουτσινά για τα τηλεοπτικά νούμερα

Η «σπόντα» της Παπαγεωργίου στον Μουτσινά για τα τηλεοπτικά νούμερα

Οι «αντίπαλοι» παρουσιαστές έκαναν Face Time από τον αέρα της εκπομπής.

Κάτι περίεργο συνέβη σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στις εκπομπές μέχρι τώρα. Η Δανάη Μπάρκα κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησαν μέσω Face Time. Όλα αυτά φυσικά έγιναν στον αέρα της πρωινής ζώνης. Ε λοιπόν, αυτή η συνομιλία έγινε ξανά αλλά αυτή τη φορά με τους παρουσιαστές της μεσημεριανής ζώνης, τον Νίκο Μουτσινά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Καταλαβαίνεις ότι ο κάθε ένας βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής του και μάλιστα live, στον αέρα. Ο Νίκος Μουτσινάς κάλεσε με το κινητό του από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «Pop Up» και οι ατάκες τους ήταν απίθανες.

Οι δύο τους γνωρίζεις ήδη ότι είναι καλοί φίλοι στην προσωπική τους ζωή και αυτό να ξέρεις βγήκε και στον αέρα της εκπομπής. Οι ατάκες τους ήταν μία και μία, με τον Νίκο να κόβει και την Ηλιάνα να ράβει. Το αποκορύφωμα πάντως ήταν η «σπόντα» της Ηλιάνας για τα νούμερα που των εκπομπών και, αλήθεια, πρέπει ASAP να ακούσεις τι είπε.

Ο Νίκος αυθόρμητα από τη χαρά του προσκάλεσε την Ηλιάνα στην εκπομπή του και χαρακτηριστικά γελώντας την ρώτησε πότε θα εμφανιστεί στο «Καλό Μεσημεράκι». Τότε ήρθε η επική ατάκα της Ηλιάνας. Συγκεκριμένα του είπε: «Θα έρθω όταν θα αλλάξεις ώρα, να δω κάτι στα νούμερα». Η αντίδραση όλων φαντάζεσαι ποια ήταν;

Δες στο παρακάτω video περισσότερα: