«Emily in Paris»: Η αποκάλυψη της Lily Collins και οι αμέτρητες αντιδράσεις από τους φανς της σειράς

«Emily in Paris»: Η αποκάλυψη της Lily Collins και οι αμέτρητες αντιδράσεις από τους φανς της σειράς

Γιατί τα έβαλαν με το νέο φιλόδοξο project;

Είναι ίσως η σειρά των ημερών, καθώς από τη στιγμή που ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα Νetflix έχει γίνει ανάρπαστη και χωρίς καμία υπερβολή το απόλυτο talk of the town. To Emily in Paris που περιγράφει την ιστορία της αμερικανίδας Emily Cooper, η οποία μετακομίζει στο Παρίσι για δουλειά, έχει γοητεύσει τις fashionista σε όλο τον κόσμο, ιδίως γιατί έχει έντονη αίσθηση Sex and The City, μιας και ενδυματολόγος της σειράς είναι η αγαπημένη Patricia Field.

Όπως είναι λογικό, οτιδήποτε κάνει επιτυχία, συγκεντρώνει και αρνητικά σχόλια, και στην προκειμένη από τους Γάλλους, οι οποίοι θεωρούν ότι η σειρά είναι γεμάτη κλισέ μιας και τους παρουσιάζει σνομπ... σεξομανείς και με ιδιαίτερη ροπή προς το αλκοόλ. Βέβαια δεν είναι μόνο οι Γάλλοι που δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη σειρά, αλλά και μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που την παρακολούθησαν, ειδικά μάλιστα μετά τις δηλώσεις τις πρωταγωνίστριας Lily Collins.

Η 31χρονη star, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι η Emily είναι γύρω στα 22 μιας και μόλις έχει τελειώσει το κολέγιο. Κάτι που δεν άρεσε και πολύ, μιας και ήταν αρκετοί εκείνοι που θεώρησαν... εντελώς εκτός τόπου και χρόνου τα προσόντα της πρωταγωνίστριας: «22 και η πρώτη της δουλειά είναι στο εξωτερικό; Και όλα αυτά ενώ έχει προλάβει να κάνει και... Master; Πρόσεχε λίγο με αυτά που λες Lily», έγραψε κάποιος ενώ εξίσου καυστικά ήταν και πολλά άλλα σχόλια.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν τη σειρά για τη δημιουργία πλασματικών καταστάσεων και λάθος προτύπων...


https://www.instagram.com/p/CF1RAX7Hia3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading