Η κόντρα είναι αληθινή! To σχόλιο της Μενεγάκη στο κατέβασμα των εκπομπών της

Η κόντρα είναι αληθινή! To σχόλιο της Μενεγάκη στο κατέβασμα των εκπομπών της

Η κόντρα με τον Άλφα είναι πέρα για πέρα αληθινή

Την πρώτη Ιούλη, όταν η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωνε τις εκπομπές της στον Άλφα, όλοι φαντάζονταν πως μιλούσαμε για ένα βελούδινο διαζύγιο. Φαίνεται όμως πως η αποχώρηση αυτή έκρυβε παραπάνω παρασκήνιο από αυτό που φανταζόμασταν.

Η πρώτη μεγάλη κρίση έγινε φανερή όταν η κάμερα του Άλφα έφυγε από εκδήλωση για να μην φιλοξενήσει δηλώσεις της πάλαι ποτέ παρουσιάστριας του σταθμού, με την Ελένη να σχολιάζει χλιαρά την επιλογή αυτή.

Μόλις χτες έγινε ακόμα μία αποκάλυψη. Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση. Tώρα μπαίνοντας στο link βγαίνει το μήνυμα «Η σελίδα που ψάχνεται δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί».




Ο Άλφα επέλεξε λοιπόν να αφαιρέσει από την ιστοσελίδα του ένα ιστορικό ετών, κάτι που δεν έχει συμβεί με άλλη εκπομπή ή άλλη παρουσιάστρια.

Κι αν νομίζεις πως το γεγονός αυτό θα το άφηνε ασχολίαστο η Ωραία Ελένη της τιβί, κάνεις λάθος, μιας και η Μενεγάκη απάντησε με ένα ωραιότατο σχόλιο σε τηλεθεάτρια που της έκανε την ερώτηση κάτω από φωτογραφία της στο Instagram.



Η απάντηση της Ελένης υπήρξε άμεση και αποστομωτική. Δες την παρακάτω