Ξεκίνησε το Just the 2 of Us και τα σχόλια στο Twitter κέρδισε η Ζωζώ

Ξεκίνησε το Just the 2 of Us και τα σχόλια στο Twitter κέρδισε η Ζωζώ

Η Ζωζώ έκανε πανικό!

Το Just the 2 of Us, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και όπως ήταν φυσικό, τα ζευγάρια έκλεψαν τις εντυπώσεις. To Just the 2 of us επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του OPEN και ξεκινάει με μία σειρά απίστευτων χορογραφιών των παικτών του J2US. Ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή των Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής έκαναν μία φαντασμαγορική είσοδο.

Φυσικά, εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα φετινά ζευγάρια αλλά και η Λάουρα Καραΐσκου που πήρε την θέση της Βίκυς Κάβουρα στο celebrity room. Κι εννοείται πως το σόου έκλεψε και τις εντυπώσεις στα social media και στο Twitter.



Υπήρξε βέβαια μία παίκτρια που έκανε πανικό και όχι άδικα. Από το ξεκίνημα μέχρι και την εμφάνισή της με θεΐκό μίνι φόρεμα, η 87χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη κατάφερε να κλέψεις τις εντυπώσεις και να μας κάνει να ξεχάσουμε και ηλικίες και αριθμούς. Η Ζωζώ είναι η coach του Γιάννη Αθητάκη και το ντουέτο της πήρε σπουδαίες κριτικές.

Δες τα καλύτερα σχόλια παρακάτω.