Το εντυπωσιακό μινι φόρεμα της Δέσποινας Βανδή στο πρώτο live του J2US

Το εντυπωσιακό μινι φόρεμα της Δέσποινας Βανδή στο πρώτο live του J2US

Το εντυπωσιακό λουκ της τραγουδίστριας

To Just the two of Us επέστρεψε στο Open με παρουσιαστή πάντα τον Νίκο Κοκλώνη και την ίδια κριτική επιτροπή με πέρσι. Οι 28 διαγωνιζόμενοι του J2US εμφανίστηκαν στη σκηνή και παρουσίασαν ένα χορευτικό υπό τις μελωδίες του Circus της Britney Spears.

Εννοείται πως την σκυτάλη πήρε ο παρουσιαστής ενώ στην συνέχεια υποδέχτηκε και την επιτροπή του σόου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και φυσικά την μία και μοναδική Δέσποινα Βανδή.

Τις τελευταίες ημέρες η 51χρονη τραγουδίστρια δεν έχανε προπόνηση στο γυμναστήριο και δούλευε το σώμα της ακόμα και λίγες ώρες πριν το πρώτο Live του σόου στο Open.

Και η προσπάθεια την δικαιώνει, μιας και η Δέσποινα διαθέτει πια αναλογίες μοντέλου. Η Βανδή προτίμησε ένα στενό ασημί μίνι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα σμιλεμένα πόδια και το εντυπωσιακό ντεκολτέ της και φυσικά μας εντυπωσίασε. Εξ' ίσου εντυπωσιακή ήταν και η επιλογή φορέματος της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία προτίμησε μια maxi ροζ τουαλέτα με έναν ώμο.

Maxi ήταν και η στραφταλιζέ τουαλέτα της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία δεν έχασε το μπρίο και το κέφι της. Δες τα looks στο παρακάτω βίντεο.