Έγκυος για τρίτη φορά η Bethany Hamilton: Η ξεχωριστή ανακοίνωση

Έγκυος για τρίτη φορά η Bethany Hamilton: Η ξεχωριστή ανακοίνωση

Η υπέροχη οικογένειά της πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο.

Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή. Αναπάντεχα συμβάντα μπορούν να συμβούν από τη μία στιγμή στην άλλη και να αλλάξουν πολύ βασικά σημεία της καθημερινότητάς σου. Ενδεχομένως αυτά να είναι άσχημα. Κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Το θέμα είναι πώς επανακάμπτεις και η δύναμη που βρίσκεις για να συνεχίσεις και όχι να τα παρατήσεις.

Το 2003, έμελλε να είναι αυτή ακριβώς η χρονιά για την Bethany Hamilton. Η επαγγελματίας surfer ήταν τότε 13 χρονών και πήγε άλλη μέρα στην παραλία για surf, όπως έκανε από τα 8 της, μαζί με την καλύτερή της φίλη, Alana Blanchard, τον μπαμπά και τους αδερφούς της Alana. Ξαφνικά, όμως, εμφανίστηκε ένας καρχαρίας-τίγρης, της επιτέθηκε και της έκοψε το χέρι από το σημείο του ώμου.




Η οικογένεια Blanchard έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει βοήθεια στη μικρή Bethany, η οποία και μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο είχε χάσει πάνω από το 60% του αίματός της και είχε πέσει σε υποβολαιμικό σοκ -αδυναμία της καρδιάς να παρέχει την απαραίτητη ροή αίματος και οξυγόνου στα όργανα.

Το πιο απίστευτο απ’ όλα; Η surfer δεν το έβαλε κάτω, ούτε αρνήθηκε να πλησιάσει τη θάλασσα και έναν μήνα μετά βρισκόταν πάλι πάνω στη σανίδα. Λίγους μήνες μετά, συμμετείχε και στον πρώτο της μεγάλο διαγωνισμό.

Η αθλήτρια, που σήμερα αποτελεί πρότυπο ψυχικής δύναμης και επιμονής, περιμένει το τρίτο της παιδί. με τον επί επτά χρόνια σύζυγό της, Adam Dirks. Έτσι, η οικογένειά της θα μεγαλώσει κι άλλο και ο Tobias και ο Wesley θα έχουν κι άλλο ένα αδερφάκι.

Η ανακοίνωσε έγινε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο που θα περιμέναμε από τη Hamilton.

https://www.instagram.com/p/CGdQIpcpShy