Ζέτα Δούκα: Το κατακόκκινο φόρεμα που απογείωσε το θεϊκό της κορμί

Ζέτα Δούκα: Το κατακόκκινο φόρεμα που απογείωσε το θεϊκό της κορμί

Η ηθοποιός σε μία από τις πιο hot φωτογραφίες της.

Τι να πούμε πια για τις celebrities και τη σχέση που έχουν αποκτήσει με τη γυμναστική. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, το fitness έχει γίνει πια μόδα, από αυτές, την άνοδο των οποίων χαίρεσαι να βλέπεις. Σίγουρα δίνεται μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά, τελικά, η γυμναστική έχει να προσφέρει αναρίθμητα οφέλη για τον οργανισμό και την υγιή και βέλτιστη λειτουργία του.

Κάποιες διάσημες, ωστόσο, δεν περίμεναν να γίνει trend για να βάλουν την άθληση στη ζωή τους. Η Ζέτα Δούκα, για παράδειγμα, είναι μία γυναίκα που πάντα ακολουθούσε και προωθούσε αυτήν τη φιλοσοφία στο κοινό της. Το σώμα είναι μακράν ένα από τα πιο σμιλευμένα και καλοσχηματισμένα που έχουμε δει στην εγχώρια showbiz.




Ήδη από τα πρώτα της βήματα μπορούσες να το αναγνωρίσεις, αλλά, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο «χτίζεται» το σώμα της. Ακόμα και μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών, που απέκτησε με τον γυμναστή Μιχάλη Χατζαντωνά το 2014 και το 2016 αντίστοιχα.

Χτες, η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στην οποία φορούσε ένα κατακόκκινο εφαρμοστό φόρεμα που απογείωνε τις αναλογίες της, για να προωθήσει την επιστροφή στο θέατρο και να καλέσει τον κόσμο να βρεθεί στο κοινό, πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα.

Δες τις φωτογραφίες με το φόρεμα στην παρακάτω gallery.