Έχεις δει τη Χριστίνα Μπόμπα πριν 6 χρόνια; Η άγνωστη φωτό με την αδερφή της

Έχεις δει τη Χριστίνα Μπόμπα πριν 6 χρόνια; Η άγνωστη φωτό με την αδερφή της

Έχει αλλάξει καθόλου πιστεύεις;

Τη Χριστίνα Μπόμπα τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 3μιση χρόνια, ως τη σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη, όταν εκείνη ταξίδεψε από Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να δει και να μείνει μερικές μέρες με τον αγαπημένο της. Ο παρουσιαστής βρισκόταν στη Δομινικανή δημοκρατία για τα γυρίσματα του Survivor τότε, και η Χριστίνα φυσικά έσπευσε μερικές εβδομάδες μετά να τον επισκεφθεί.

Σήμερα είναι πια δύο χρόνια παντρεμένοι, και μας έχουν χαρίσει ουκ ολίγες όμορφες στιγμές, από ταξίδια, αλλά και από τον γάμο τους. Και μπορεί να έχουμε κάνει αναδρομή στα Instagram accounts τους και να έχουμε δει τις πρώτες φωτό τους στην πλατφόρμα ή την πρώτη τους κοινή φωτό, όμως αυτή τη φωτό της Χριστίνας δεν την είχαμε δει ξανά.

Το Instagram φέτος κλείνει δέκα χρόνια και η Χριστίνα Μπόμπα αν και διαθέτει το account από το 2012 περίπου, είπε να μας δείξει μια φωτό της από το 2014, στην οποία ποζάρει με την αδερφή της Ελίνα. Έξι χρόνια μετρά η εν λόγω φωτογραφία, και είναι αλήθεια η πρώτη φορά που τη βλέπουμε.

Παρατηρώντας τη πάντως δεν θα λέγαμε πως η Χριστίνα έχει αλλάξει ιδιαίτερα στην εξωτερική της εμφάνιση, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από τότε που δημοσιεύτηκε. Θα λέγαμε απλά πως δείχνει πιο ώριμη και πιο όμορφη σήμερα. Τη φωτογραφία αυτή του throwback πάντως τη βλέπουμε πρώτη φορά και είναι και οι δύο πολύ όμορφες.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.