Μαρία Μπεκατώρου:Ένα story ήταν αρκετό για να μας κάνει να προβληματιστούμε

1 SHARE

Και μάλλον θα σε βρει απόλυτα σύμφωνη.

Κυριακή σήμερα και η διάθεση είναι σε γενικά πλαίσια σε ok επίπεδα, τουλάχιστον από άποψη καιρού. Τα Sunday blues, βέβαια, όσο και να θες να ξυπνήσεις διαφορετικά, όλο και σε κάποιον βαθμό θα σε επηρεάσουν. Κατά κανόνα, η Κυριακή μπορεί να σε «ρίξει» λίγο ψυχολογικά, γιατί σκέφτεσαι ότι είναι το τέλος του σαββατοκύριακου κι ότι, από την επόμενη μέρα, μία νέα εβδομάδα αρχίζει. Και, αν δεν επηρεάσει αυτήν την πλευρά των ψυχολογικών σου, μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις κάθε είδους περιεχομένου.


Η Μαρία Μπεκατώρου μάλλον βρήκε τον εαυτό της να ανήκει σε αυτήν την τελευταία περίπτωση και το λέμε, καθώς είδαμε το story που έκανε στο προφίλ της στο Instagram. Δεν είναι λίγοι -celebrities και μη- που περνάνε άμεσα ή έμμεσα τα μηνύματά τους με αυτόν τον τρόπο.

Στο εν λόγω story, η παρουσιάστρια θίγει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα βρει κι εσένα απόλυτα σύμφωνη.

Η μετάφραση του story είναι:

«Οι μοναδικοί άνθρωποι που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου είναι αυτοί που σε βοηθούν στις δύσκολες στιγμές και που γελάνε μαζί σου αφότου οι δύσκολες στιγμές έχουν περάσει»

Δες το ίδιο το story στην παρακάτω gallery.

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ