Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το τέλειο φόρεμα για το επόμενο δείπνο σου

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το τέλειο φόρεμα για το επόμενο δείπνο σου

Υπέροχη επιλογή για να είσαι λαμπερή και chic στις εξόδους σου.

Το δείπνο είναι μία σημαντική περίσταση. Ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για προσωπικό ή επαγγελματικό σκοπό. Θα αναρωτιόταν κανείς «Ακόμη και τώρα που με την πανδημία που επικρατεί τριγύρω, οι έξοδοι έχουν περιοριστεί κατά πολύ και, ακόμα και να βγούμε, ακολουθούμε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση; Πιο προσεκτική και ασφαλή;»

Ακριβώς, όμως, για αυτό τον λόγο, οι όποιες έξοδοι έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία. Θες να απολαμβάνεις όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, ώστε να βγαίνεις έξω και να νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ με τον εαυτό σου. Να δημιουργείς outfit που να κολακεύουν εσένα, την προσωπικότητα και το σώμα σου και να νιώθεις ότι τα φοράς και όχι ότι «σε φοράνε».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις celebrities που πάντα κινούνται σε αυτήν τη λογική. Η παρουσιάστρια επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν τα πιο «δυνατά» σημεία της και μέσα από την εκπομπή της το σαββατοκύριακο δίνει έμπνευση σε όλο το κοινό της σχετικά με τις επόμενες αγορές του.

Σήμερα, η Σίσσυ υπό το γούστο της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου, επέλεξε ένα φόρεμα με floral pattern και βαθύ ντεκολτέ σε μία υπέροχη απόχρωση του μπλε που κολάκευε περισσότερα τα κόκκινα μαλλιά της.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις την επιλογή της παρουσιάστριας.