Ακόμα μια κίνηση που καίει την Lily James μετά το weekend στη Ρώμη

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα μια κίνηση που καίει την Lily James μετά το weekend στη Ρώμη

To σκάνδαλο καλά κρατεί.

H Lily James αποφάσισε να ακυρώσει την κοινή εμφάνισή της με την συμπρωταγωνίστριά της Armie Hammer μετά τις φωτογραφίες με τον Dominic West.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει την Lily σε τρυφερά φιλιά στη Ρώμη με τον παντρεμένο West ενώ έσκασαν και νέες πόζες με τους δύο τους σε τρυφερές στιγμές και στο αεροδρόμιο πριν το ταξίδι αυτό.

Η εμφάνιση στο «Τhe Today Show» ήταν προγραμματισμένη για την προώθηση της σειράς Emily In Paris αλλά οι πόζες με τα φιλιά όλο πάθος με τον 50χρονο Dominic έκαναν την ηθοποιό να κλειστεί στο σπίτι της.

Την ίδια στιγμή και μετά το τρελό εκείνο weekend, o 50χρονος ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι και στη γυναίκα του, Catherine FitzGerald και έστειλαν και γραμματάκι στα media όπου τονίζουν πως είναι μαζί και είναι πολύ πολύ αγαπημένοι.



Εν τω μεταξύ, η Lily είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί και στην εκπομπή του Jimmy Fallon την ερχόμενη Πέμπτη, χωρίς να είναι γνωστό το τι θα συμβεί τελικά.

James και West, ετοιμάζονται να εμφανιστούν μαζί σε μια νέα σειρά του BBC στα πλαίσια της οποίας άνθισε και ο δεσμός τους. Στη Ρώμη, το παράνομο ζευγάρι μοιράστηκε την ίδια σουίτα και εθεάθησαν και πάνω στο ίδιο σκουτεράκι. Στο ταξίδι αυτό ο 50χρονος Dominic δε φορούσε τη βέρα του!