Η νικήτρια τoυ GNTM είναι έγκυος και το ανακοίνωσε έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νικήτρια τoυ GNTM είναι έγκυος και το ανακοίνωσε έτσι

Δες τη φωτό με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Το Greece’s Next Top Model έχει εισβάλει στη ζωή μας τα τελευταία δέκα χρόνια και έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είναι η αλήθεια. Από το 2010 που έκανε την εμφάνισή του μας καθήλωσε στους καναπέδες μας, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τις βαρετές και ενίοτε μουντές Δευτέρες μας, αλλά και τις Τρίτες. Χωρίς GNTM η εβδομάδα δεν ξεκινά, και η Δευτέρα δεν βγαίνει με τίποτα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως όταν μάθαμε την είδηση για την εγκυμοσύνη της νικήτριας του GNTM χαρήκαμε πάρα πολύ. Η νεαρή κοπέλα ανέβασε φωτογραφία με τον σύζυγό της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και αλήθεια ήταν ό,τι πιο όμορφο είδαμε για να ξεκινήσουμε την ημέρα και την εβδομάδα.

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια, πως αφού μιλάμε και για σύζυγο δεν αναφερόμαστε ούτε στην Ειρήνη Καζαριάν, ούτε στις Κάτια Ταραμπανκό και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Επομένως ο κλήρος πέφτει στη Σεράινα Καζαμία και στη Σιντορέλα Τόλη. Τα δύο κορίτσια ήταν οι νικήτριες του Next Top Model τις περιόδους 2009-10 και 2010-11 αντίστοιχα. Ο λόγος, λοιπόν, για την Σιντορέλα Τόλη, η οποία θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η νεαρή καλλονή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανεβάζοντας στο Instagram account της μια φωτογραφία σε ασπρόμαυρο φόντο, όπου και ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, σε μια τρυφερή αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

«Η καρδιά σου χτυπάει εξαιτίας της αγάπης μας, η αγάπη μας είναι πιο δυνατή χάρη σε σένα», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της και αλήθεια πολύ συγκινηθήκαμε.

Με το καλό, λοιπόν, το μωράκι τους.