Η viral φωτογραφία των Meghan-Harry και η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν

Η viral φωτογραφία των Meghan-Harry και η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν

Με έντονη αίσθηση... Diana!

Ως γνωστόν, το διάσημο πρώην Royal ζεύγος, θα είναι οικοδεσπότες ενός εκ των επεισοδίων του TIME100 Talks και πιο συγκεκριμένα σε αυτό που θα προβληθεί την Τρίτη! Όπως είναι φυσικό, Meghan και Harry είναι κατενθουσιασμένοι και ανυπομονούν για νέο τους βήμα.

Μάλιστα η φωτογραφία τους, προάγγελος του επεισοδίου της Τρίτης, η οποία είναι και η πρώτη επίσημη του ζεύγους από το Megxit και μετά, έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Κάποιοι είπαν ότι πρόκειται για μία από τις πιο αυθόρμητες και γλυκές τους φωτογραφίες, ενώ οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ένα σοκ το προκαλούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η εμφάνιση της Meghan ήταν αυτό που λέμε… αμύθητη, μιας και μόνο το Alexander McQueen κοστούμι της, κόστισε £2,300. Οι πιο παρατηρητικοί ωστόσο, επικεντρώθηκαν στα χέρια της δούκισσας, μιας και μπόρεσαν να παρατηρήσουν δύο θα λέγαμε κειμήλια, με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Η Μeghan λοιπόν, για την πρώτη της φωτογράφιση μετά το Megxit, επέλεξε, πιθανότατα συμβολικά, να φορέσει ένα δαχτυλίδι της Diana σε γαλάζιο χρώμα των 271.000 λιρών, αλλά και το Cartier ρολόι της το οποίο κόστισε 17,800 λίρες.

Δεν ξέρουμε πώς θα τα πάνε αύριο, αλλά φρόντισαν ήδη να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Δες την παρακάτω gallery: