Φαίη Σκορδά: «Προτίμησαν να αφαιρέσουν το πρόσωπο της Μενεγάκη»

Φαίη Σκορδά: «Προτίμησαν να αφαιρέσουν το πρόσωπο της Μενεγάκη»

«Σφάζει» τον Alpha η Φαίη Σκορδά 

Πολλά ακούστηκαν για το ξαφνικό κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από την web tv του Alpha μετά από 15 χρόνια συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η κίνηση αυτή του Alpha φαίνεται πως ενόχλησε την Ελένη, η οποία έκανε και σχετικό σχόλιο στο Instagram σε σχέση με το γεγονός αυτό.

Όσον αφορά τη θέση του Alpha, φαίνεται πως η τακτική αδειάσματος συνεχίζεται μιας και στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, υπήρξε ρεπορτάζ στο οποίο έγινε γνωστό πως ο Alpha επέλεξε να αφαιρέσει την εκπομπή Ελένη από το site του με την πρόφαση πως η εκπομπή δεν είχε επισκεψιμότητα.

Την ίδια στιγμή στην σελίδα του Alpha παρέμειναν προγράμματα όπως το Πάμε Πακέτο αλλά και το Wolrd Party, στο οποίο δεν υπάρχει κανένα βίντεο της εκπομπής, απλώς βλέπουμε την εικόνα του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη.

Η Φαίη Σκορδά πάντως, φρόντισε να πάρει θέση υπέρ της Ελένης Μενεγάκη, εξηγώντας πως ο τρόπος που έγινε το κατέβασμα των εκπομπών και το error που βγαίνει όταν κανείς προσπαθεί να μπει στις παλιές εκπομπές δείχνει πως ο Alpha δεν ήθελε να κρύψει την Ελένη αλλά να αποκεφαλίσει την εκπομπή της:«Φαίνεται πως ο σταθμός επιλέγει να μην φαίνεται καθόλου το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε με το error 304, θα κάνει υποβάθμιση του site, αν ήθελαν το καλό επισκεψιμότητας, δεν θα γινόταν αυτό. Με το error κάνεις κακό στο site, αυτό σημαίνει πως θα μπορούσαν να το κάνουν όπως στο World Party και να έχουν την φωτογραφία της Ελένης. Προτίμησαν να μην υπάρχει καθόλου το πρόσωπο της Μενεγάκη».DPG Network