Σάκης Ρουβάς: Αφήνει το stage και μας ξεναγεί στον κήπο του

Σάκης Ρουβάς: Αφήνει το stage και μας ξεναγεί στον κήπο του

«Στροφή» στην καριέρα του κάνει ο Σάκης και από εμάς είναι ναι.

Και ποιος δε θέλει μια ανάσα, μακρυά από τη δύσκολη καθημερινότητα και τo καυσαέριo της πόλης; Ε λοιπόν, ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς φαίνεται ότι έχει πιάσει το νόημα της ζωής. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αφήνει πίσω τις παλιές του συνήθειες, αλλά σίγουρα δοκιμάζεται σε... νέες ασχολίες.

Ο Σάκης, αν και είναι ο pop star που βλέπουμε πάνω στη σκηνή, λατρεύουμε να τον βλέπουμε και στην προσωπική του ζωή. Τι νόμιζες, μπορεί να είναι ο απόλυτος Έλληνας star, αυτό όμως δεν του στερεί την ιδιότητα του «καθημερινού» άνδρα που αγαπά να φροντίζει την οικογένειά του και να απολαμβάνει ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Σάκη, για αυτό σε αγαπάμε ένα «τσικ» παραπάνω, γιατί τα έχεις όλα.

Ε λοιπόν, μπορεί να είναι ο θεός του stage, όπως όλα δείχνουν όμως, έχει υιοθετήσει και νέες συνήθειες, εκείνες της κηπουρικής. Ναι, ναι, καλά διάβασες. Ο Σάκης ασχολείται πλέον, τόσο με τα ζώα, όσο και με τα φυτά και δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/tv/CGaDuinBN3h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα video στο προσωπικό του προφίλ στο instagram μας ξενάγησε στο νέο του θερμοκήπιο και είναι σπιθαμή προς σπιθαμή φτιαγμένο από τα χέρια του. Η χαρά του δεν περιγράφεται και όπως φαίνεται έχει βάλει όλη την τέχνη και την αγάπη του σε αυτό το παραδεισένιο «κηπάκι». Σκέψου τώρα, να έχεις τον Σάκη να τραγουδά και να μαζεύει τοματίνια. Θαυμάσιο! Τι λες; Θα αφήσεις τον Σάκη να σε ξεναγήσει στο θερμοκήπιό του;