Η μαμά της Gigi Hadid μας έδειξε την πιο τρυφερή φωτό της εγγονής της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μαμά της Gigi Hadid μας έδειξε την πιο τρυφερή φωτό της εγγονής της

Πόσο όμορφη φωτογραφία αλήθεια

Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη της χρονιάς που διανύουμε και που σε λίγους μήνες θα αποχωριστούμε, ήταν αναμφίβολα αυτή της Gigi Hadid, που στα τέλη Σεπτέμβρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Zayn Malik. Η ανακοίνωση έγινε μήνες πριν, την περίοδο της καραντίνας για εμάς στην Ελλάδα, και μέσα σε αυτή τη μουντή κατάσταση που βιώναμε, η εγκυμοσύνη της Gigi ήταν ό,τι πιο όμορφο ακούσαμε.

Η Gigi Hadid είναι πια μια ευτυχισμένη νεαρή μανούλα και είμαστε σχεδόν σίγουρες πως διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Δεν έχουμε δει ακόμη φωτογραφία με το προσωπάκι της κόρης της για να δούμε και σε ποιον από τους δύο γονείς μοιάζει, η μαμά του supermodel όμως ανέβασε μία που φαίνεται μια μικρή μικρή γωνία από το πρόσωπό της.

Σίγουρα δεν καλύπτει την περιέργειά μας στο να τη δούμε, όμως ακόμη και αυτή η φωτό ήταν ιδανική για να μας φτιάξει τη μέρα. Η Yolanda Hadid ανέβασε στο δικό της Instagram account μια φωτογραφία με την εγγονή της, η οποία φορά ένα χουχουλιάρικο λευκό μπλουζακι και κρατά με τα μικροσκοπικά χεράκια της, το χέρι της γιαγιάς της. Από τη γωνία λήψης της φωτό βλέπουμε ελάχιστα και το πρόσωπό της, ενώ φαίνεται να φορά την πιπίλα της.

«Η καρδιά μου μεγαλώνει με τόση αγάπη και χαρά γι’ αυτό το μικρό κοριτσάκι που είναι ένας άγγελος, που μας τον έστειλαν από ψηλά», γράφει στο caption της φωτογραφίας της, με τα likes να ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες.

Δες κι εσύ την τρυφερή φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.