Το τρυφερό φιλί αποχαιρετισμού του Keanu Reeves στην αγαπημένη του

Πατούλια Κατερίνα
Το τρυφερό φιλί αποχαιρετισμού του Keanu Reeves στην αγαπημένη του

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Keanu

Ο Keanu Reeves είναι πολύ ερωτευμένος και ο έρωτάς του πραγματικά δεν κρύβεται. Βλέπεις ο φακός συνέλαβε τον 56χρονο να φιλάει τρυφερά την σύντροφό του, την 47χρονη Alexandra Grand λίγο πριν την αποχαιρετήσει στο Βερολίνο την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

Ο Keanu αυτό το διάστημα κινηματογραφεί το Matrix 4 και λίγο πριν φύγει από το ξενοδοχείο στο οποίο μένει με την καλή του, ο φακός τον εντόπισε να της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Ο Reeves είχε μαζί του την Alexandra από το καλοκαίρι οπότε και ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα του Matrix, μετά και το διάλειμμα λόγω covid19 τον περασμένο Μάρτιο.

Όσο βρίσκονται στο Βερολίνο, ο σταρ και η αγαπημένη του, έχουν επισκεφτεί γκαλερί τέχνης αλλά και απολαμβάνουν και εξόδους σε μεγάλα εστιατόρια της πόλης παρέα με φίλους.

Ο δεσμός του ζευγαριού έγινε γνωστός τον περασμένο Νοέμβριο στο κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala στο Λος Άντζελες.

Η καλή φίλη του Keanu, η 62χρονη Jennifer Tilly αποκάλυψε αργότερα πως ο Reeves είναι ζευγάρι με την Alexandra τα τελευταία δύο χρόνια/.



Αυτό που σίγουρα δεν είχαμε συνηθίσει είναι τον Reeves να είναι τόσο διαχυτικός και μάλιστα στον δρόμο!