Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη: Το τρυφερό φιλί με τον Σουλτάτο

Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη: Το τρυφερό φιλί με τον Σουλτάτο

To πρώτο δημόσιο τρυφερό φιλί

Τα 41α γενέθλιά της γιόρτασε η Βάσω Λασκαράκη παρέα με καλούς φίλους και φυσικά τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο.Η ηθοποιός που φέτος αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφιερωθεί στον σύζυγο και στην κόρη της, έσβησε όχι μία αλλά δύο τούρτες και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δίπλα της και η αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η οποία μάλιστα έδειξε και τη χιουμοριστική πλευρά του πάρτι γενεθλίων. Η Αθηνά μας έδειξε πώς η ίδια και η εορτάζουσα είχαν ήδη κουραστεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί και η Νικόλ Παναγιώτου και η Εύη Πρεβενά και η υπόλοιπη παρέα της ηθοποιού που εννοείται πως δε θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια της Λασκαράκη.

Η στιγμή, μάλιστα, που η Βάσω σβήνει το κεράκι στις δύο τούρτες και ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον αγαπημένο της Λευτέρη ήταν η πιο όμορφη στιγμή του πάρτι. Από όσα είδαμε φυσικά.

Ο Σουλτάτος μάλιστα, έκανε και μια τρυφερή αφιέρωση στο Instagram στην αγαπημένη του, αφιερώνοντάς της μια μαντινάδα.Δες την αφιέρωση παρακάτω

DPG Network