Ο αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε το δώρο που του έκανε

Ο αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε το δώρο που του έκανε

Tι αποκάλυψε ο Φίλιππος με ένα story

O έρωτας της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη καλά κρατεί και το ζευγάρι έχει αρχίσει πλέον αρχίσει να φανερώνει τη σχέση του και στα social media.

Η αρχή έγινε μέσα στο καλοκαίρι του 2020 με κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από τις εξορμήσεις του στα νησιά και ειδικά στην Σαντορίνη.

Η παρουσιάστρια και ο καλός της βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες ξανά στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης και τα κοινά stories και mentions μας αποκάλυπταν το πώς περνάει το ζευγάρι.

Και πριν λίγα εικοσιτετράωρα, ο Φίλιππος, έκανε ένα story με το δώρο που του έκανε η Κατερίνα και μιλάμε για λουλούδια αλλά όχι για οποιοδήποτε είδος. Πολλά και διαφορετικά κακτάκια προτίμησε η Καινούργιου ενώ η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να κάνει κι ένα story που το είχε μοιραστεί και ο αγαπημένος της.

Η Καινούργιου είχε πάντως μιλήσει για τον Φίλιππο πριν έναν ακριβώς χρόνο όταν αποκάλυψε την σχέση της για πρώτη φορά:

«Θα σου πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατέψω αυτό που ζω. Έχω αρχίσει πια να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι «Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;». Έδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι «Γιατί ήμουν τόσο αφελής;». Δεν θα μπω ξανά σε αυτήν τη διαδικασία, ωρίμασα. Την προσωπική μου ζωή θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός και τα λάθη του παρελθόντος τα αφήνω πίσω μου. Πάω για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου», είχε τονίσει η Κατερίνα.

Δες το δώρο που έκανε στον Φίλιππο στην παρακάτω gallery.