GNTM 3: Ο Emmanuel ξέσπασε σε κλάματα για αυτό το κορίτσι

GNTM 3: Ο Emmanuel ξέσπασε σε κλάματα για αυτό το κορίτσι

Πιστεύεις ότι υπήρχε κάποιο αίσθημα αγάπης;

Το σημερινό παιχνίδι, έπειτα την απρόσμενη αποχώρηση της Ίριδας, ξεκινά με τη διάθεση του... ανταγωνισμού να βαράει κόκκινο. Αν και όλοι έχουν βλέψεις τελικού, τίποτα δεν είναι σίγουρο στο φετινό Greece's Next Top Model. Η χθεσινή φωτογράφιση «οδήγησης» για ζευγάρια είχε διάφορα concepts, άγνωστα για τους περισσότερους, ωστόσο οι λήψεις ήταν ικανοποιητικές.

Μετά την εξάντλησή τους η ημέρα προμηνύεται άκρως παραγωγική για όλους, μιας και η παραγωγή είχε μια τρελή και παιχνιδιάρικη ιδέα. Με σκοπό την ψυχαγωγία των διαγωνιζομένων στήνεται ένα παιχνίδι με τίτλο «Sooo 2020» στο οποίο βέβαια πρέπει να βγάλουν κάθε... καλά κρυμμένο ταλέντο τους. «Ας έστελνε», «My plans VS 2020» και καμπάνια κοσμημάτων είναι μερικά από τα concept που θα αναλάβουν.

Εννοείται πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αφού αγόρια και κορίτσια έρχονται αντιμέτωπα με πολλές ιδιότητες, εκείνες των φωτογράφων -τρέμε Σκουλέ- των μοντέλων και όχι μόνο. Το έπαθλο πάντως θα το ζήλευαν όλοι. Οι νικητές θα κερδίσουν από μια φωτογραφική μηχανή polaroid. Μπορούμε να λάβουμε μέρος και εμείς;

Εν τω μεταξύ το καλό το αφήσαμε για το τέλος! Πρέπει να σου πούμε ότι οι συμπάθειες δεν κρύβονται και ήδη υπάρχουν ζευγάρια στο παιχνίδι. Πρέπει να τονίσουμε ότι τα love stories δεν είναι μόνο αυτά που νομίζεις μιας και πιάσαμε έναν ανεκπλήρωτο... wanna be έρωτα. Μετά την αποχώρηση της η Ίριδα άφησε ένα γράμμα με αφιερώσεις ξεχωριστά για τον κάθε ένα. Ο Emmanuel έριξε κάποια δάκρυα ακούγοντας το γράμμα και κάτι μας λέει αυτό.

Δες το video και θα καταλάβεις: