Emma Stone: Η έξοδος με φουσκωμένη κοιλίτσα και cozy look

Emma Stone: Η έξοδος με φουσκωμένη κοιλίτσα και cozy look

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μας σε μία από τις όμορφες περιόδους της ζωής της.

Η Emma Stone είναι μία ηθοποιός που οι περισσότεροι λάτρεις του κινηματογράφου λατρεύουν. Κι αυτό γιατί είναι ένα κορίτσι που έχει το «πακέτο». Μπορεί και συνδυάζει ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο στο κομμάτι της υποκριτικής μαζί με έναν πολύ cool χαρακτήρα. Είναι το άτομο που θες να έχεις στην παρέα σου και κάθε συνέντευξη που δίνει αποτελεί άλλη μία απόδειξη αυτού.

Τώρα, η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Dave McCary, με τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά. Η σταρ εθεάθη σε έξοδό της στη Santa Monica έχοντας επιλέξει ένα πολύ cozy look, από το οποίο ξεχωρίζει το oversized cardigan, που σίγουρα επέλεξε για άνεση και στυλ.

Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς επειδή είναι γενικά ένας πολύ χαλαρός τύπος, ούτως ή άλλως δε θα περιμέναμε κάτι πολύ επιτηδευμένο, ειδικά σε μία περίοδο που η άνεση είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να τη χαρακτηρίζουν.

Στις φωτογραφίες, πάντως, δείχνει πολύ χαλαρή, ωστόσο δεν μπορείς να διακρίνεις ακριβώς το ύφος του προσώπου της καθώς φορούσε, φυσικά, την προστατευτική μάσκα.

Δες την ηθοποιό σε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της στο βίντεο στη συνέχεια: