Η διάσημη ηθοποιός έκανε βόλτα και η κοιλίτσα της έκλεψε την παράσταση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη ηθοποιός έκανε βόλτα και η κοιλίτσα της έκλεψε την παράσταση

Πόσο πολύ έχει φουσκώσει

Πριν από μερικούς μήνες η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεσαι τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού, όμως τι σημασία έχει αν είναι γερό και υγιές, σωστά; Η 29χρονη απαθανατίστηκε σε βόλτα της στο Los Angeles και συγκεκριμένα να έχει σταματήσει σε ένα stand με περιοδικά, και όπως ήταν λογικό, η φουσκωμένη της κοιλίτσα που πια έχει φουσκώσει πολύ, έκλεψε την παράσταση.


https://www.instagram.com/p/CGmVXg8AhuR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ κόκκινο πουά φόρεμα με χαμηλά ankle boots και έδειχνε πολύ όμορφη και κομψή. Φορούσε φυσικά τη μάσκα της, μια και είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους εκεί, κι έκανε τη βόλτα της χαλαρή και ξέγνοιαστη. Ο λόγος για την Emma Roberts, που ακόμη μας φαίνεται σαν ψέμα το γεγονός πως θα γίνει μανούλα σε λίγο καιρό.


https://www.instagram.com/p/CGmQCRMBN17/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σίγουρο είναι πως με το look αυτό έκλεψε την παράσταση, είναι μια υπέρκομψη εγκυμονούσα, και αλήθεια ανυπομονούμε να τη δούμε με το μωράκι της. Στο σημείο αυτό θέλουμε να σου αποκαλύψουμε και κάτι που είπε η ηθοποιός. Η 29χρονη διηγήθηκε στους fans της μια αστεία ιστορία, στην οποία εκείνη έκανε block τη μαμά της στο Instagram επειδή καταλάθος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, προτού η Emma νιώσει έτοιμη να το κάνει.

«Κάποια στιγμή απλά τη μπλόκαρα. Ήταν το μόνο μου όπλο. Μου έστειλε μήνυμα στις 2:00 π.μ. γράφοντάς μου: “Queen, με μπλόκαρες;” Στεναχωρήθηκα και της απάντησα πως ναι το έκανα. Τότε την ξεμπλόκαρα. Ήταν ένας πόλεμος στο Instagram με τη μητέρα μου που δεν είδα ποτέ να έρχεται. Μια καλή ιστορία για να τη διηγηθεί στο εγγόνι της αργότερα», εξήγησε η 29χρονη.