GNTM 3: Edward και Ρασέλ θα περάσουν ένα βράδυ μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Edward και Ρασέλ θα περάσουν ένα βράδυ μαζί

Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι στο reality μοντέλων

Το Greece’s Next Top Model διανύει την τρίτη σεζόν του φέτος και έχει μια βασική διαφορά από τα προηγούμενα. Έχει αγόρια και κορίτσια και έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον μας από τα πρώτα επεισόδια. Και όπως είναι λογικό σε ένα σπίτι όπου υπάρχουν αγόρια και κορίτσια είναι λογικό να υπάρχει και φλερτ. Και μετά τα «ζευγάρια» που έχουν ήδη έρθει πιο κοντά (aka Σήφης-Μαρινέλλα και Μαριαγάπη-Αιμιλιάνο) έχουμε ακόμη ένα που μας εξέπληξε περισσότερο από όλα.

Όπως μάθαμε την Τρίτη, πρόκειται για τον Edward και τη Ρασέλ, οι οποίοι σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες είναι το τρίτο ζευγάρι που δημιουργήθηκε στο reality μοντέλων. Και δεν μάθαμε μόνο αυτό. Εχθές μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μάθαμε πως ο Edward και η Ρασέλ θα περάσουν ένα βράδυ μαζί, και αυτό θα γίνει λίγο πριν αποχωρήσει από το σπίτι η Ρασέλ.

Όπως ήδη έχουμε δει βρίσκεται εκτός σπιτιού, επομένως δεν αποκλείεται να είναι και η επόμενη κοπέλα που αποχωρεί από το σπίτι του Greece’s Next Top Model. Από ότι είδαμε πάντως από το trailer της Δευτέρας η Ρασέλ φαίνεται δακρυσμένη στο πλατό. Μήπως είναι εκείνη που αποχωρεί, και μήπως τη Δευτέρα αποκαλυφθεί και το ερωτικό ειδύλλιο με τον Edward;

Τίποτα δεν είναι βέβαιο, εκτός από το γεγονός πως ανυπομονούμε για το επεισόδιο της Δευτέρας.