Άργησε αλλά ο Kanye ευχήθηκε στην Kim για τα 40 της γενέθλια κάπως έτσι

Πατούλια Κατερίνα
Άργησε αλλά ο Kanye ευχήθηκε στην Kim για τα 40 της γενέθλια κάπως έτσι

Μπορεί η κρίση στη σχέση τους να είναι μεγάλη αλλά ο ράπερ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην Kim.

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για τον Kanye West αλλά και για τη σχέση του και τον γάμο του με την Kim Kardashian.

Η Kim που χθες έκλεισε τα 40 χρόνια ζωής της, δεν πόζαρε μαζί με τον Kanye αλλά είχε στο πλευρό τις αδερφές της και την μητέρα της. «Στο πιο χαρούμενο μέρος χωρίς φίλτρα» μας ενημέρωσε η Kim πως βρισκόταν ποζάροντας ως άλλη καουμπόισσα σε ράντζο χωρίς όμως να φαίνεται πουθενά ο σύζυγός της.

Οι προηγούμενοι μήνες βρήκαν άλλωστε την Kim να προσπαθεί να βοηθήσει τον West στην μεγάλη κρίση διπολικής διαταραχής που είχε πάθει ενώ αναγκάστηκε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram να εξηγήσει το πρόβλημα υγείας του Kanye και να ζητήσει την κατανόηση των μίντια στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της.

Η ίδια η reality σταρ είχε εξομολογηθεί και τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει νωρίτερα φέτος, όταν ο Kanye είχε νοσήσει με covid19 και έπρεπε να τον φροντίζει, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους χωρίς καμία βοήθεια.



Πάντως, χθες, ανήμερα των 40ων γενεθλίων της, η Kim μάζεψε τόσα λουλούδια που χρειάστηκε ολόκληρος κήπος για να τα συγκεντρώσει, χωρίς όμως να ξέρουμε αν κάποιο από αυτά ήταν δώρο του Kanye.

Κι ενώ πλήθος κόσμου- ακόμα και η Madonna- ευχήθηκε στην 40χρονη πια Kim, ο Kanye άργησε λίγο αλλά τελικά ευχήθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στη μητέρα των παιδιών του με μια φωτογραφία από την επική εκείνη μέρα που άδειασε ένα ολόκληρο στάδιο για να της ζητήσει να τον παντρευτεί.



Ήταν 2013, όταν ο Kanye έφερε την αγαπημένη του στο San Francisco, νοίκασε ένα ολόκληρο στάδιο, έφερε ζωντανή ορχήστρα, φώτισε τον ουρανό με πυροτεχνήματα και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

«Αδειάζοντας γήπεδα, Χαρούμενα 40α γενέθλια, σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε ο Kanye συνοδεύοντας την λεζάντα με την φωτογραφία του αρραβώνα του με την Kim.