Απαραγόρητη η Lisa Marie Presley στο πρώτο post μετά την αυτοκτονία του γιου της

Πατούλια Κατερίνα
Απαραγόρητη η Lisa Marie Presley στο πρώτο post μετά την αυτοκτονία του γιου της

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του γιου της, η Lisa ξεσπά

Στις 12 Ιουλίου 2020, ο Benjamin Keough ο πρωτότοκος γιος της Lisa Marie Presley αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του στα 27 του χρόνια.

Ο νεαρός Benjamin Keough, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στο Calabasas βυθίζοντας στο πένθος τα αδέρφια και τη μητέρα του.

Ο μάνατζερ της μοναχοκόρης του θρύλου της μουσικής, μετέφερε τότε το σπαρακτικό μήνυμα της Lisa Marie αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η Lisa είναι πληγωμένη, θλιμμένη και καταρρακωμένη, λάτρευε αυτό το παιδί και ήταν ο έρωτάς της ζωής της».

Έχουν περάσει τρεις μήνες από εκείνη την ημέρα και μόλις χθες, η Lisa Marie έκανε την πρώτη της δημοσίευση εκφράζοντας την βαθιά της θλίψη για τον χαμό του παιδιού της.

Την Τετάρτη 21/10/2020, ο Ben θα έκλεινε τα 28 του χρόνια και η μητέρα του δημοσίευσε μια φωτογραφία από προηγούμενα γενέθλιά του για να μιλήσει για την ζωή της μετά την απώλεια του παιδιού της

«Όμορφε μου άγγελε, λάτρευα το χώμα που πατούσες στην γη και τώρα στον Παράδεισο. Η καρδιά μου και η ψυχή μου έφυγε μαζί σου. Το βάθος του πόνου μου, με πνίγει και νιώθω κενή χωρίς εσένα κάθε μέρα. Ποτέ δεν θα είμαι η ίδια. Περίμενέ με αγάπη μου και κράτα μου το χέρι όσο παραμένω εδώ για να προστατεύσω τις αδερφές σου και τον Riley. Ξέρω ότι αυτό θα ήθελες. Χρόνια πολλά γλυκό μου αγόρι. Ήσουν πολύ καλός για τον κόσμο αυτό».

Ο Keough, ήταν κλώνος του διάσημου παππού του Elvis και προσπάθησε πριν 11 χρόνια, το 2009, να ακολουθήσει τα βήματά του χωρίς επιτυχία.