H Adele είναι πιο όμορφη από ποτέ και επιστρέφει στην τηλεόραση

Πατούλια Κατερίνα
H Adele είναι πιο όμορφη από ποτέ και επιστρέφει στην τηλεόραση

Μετά από πέντες μήνες, επιτέλους είδαμε κανονικά την σιλουέτα της Adele

Περιμένουμε πώς και πώς την αυριανή εμφάνιση της 32χρονης Adele στην εκπομπή Saturday Night Live και ευτυχώς η τραγουδίστρια φρόντισε μέσα από ένα βίντεο να μας δείξει την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όπως θυμάσαι στις 6 του Μάη του 2020, η Adele εμφανίστηκε στο Instagram με ένα hot μαύρο mini φόρεμα και τα 40 κιλά που είχε χάσει έκαναν αίσθηση.

Στους μήνες που πέρασαν, η Adele μας έδειχνε μόνο μέσα από φωτογραφίες τη σπουδαία αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και το αποτέλεσμα που της χάρισε η γυμναστική και σωστή διατροφή όλους αυτούς τους μήνες.

Και μόλις χθες, με ένα βίντεο, είδαμε επιτέλους live την τραγουδίστρια που δεν θυμίζει σε τίποτα την εμφάνιση που είχε στο παρελθόν.
Μείον 45 κιλά δείχνει πια η ζυγαριά της Adele και το βίντεο από το SNL έδειξε πως όχι μόνο είναι πιο αδύνατη από ποτέ αλλά η Adele είναι και πιο όμορφη από ποτέ.

Η τραγουδίστρια πόζαρε στην κάμερα και μίλησε μάλιστα και με αμερικάνικη προφορά και το σόου που θα δούμε αύριο είναι σίγουρα από τα πιο αναμενόμενα.



Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν η Adele θα είναι μόνο παρουσιάστρια του σόου ή αν θα τραγουδήσει κιόλας αλλά σίγουρα ελπίζουμε πως θα ακούσουμε και τη βελούδινη φωνή της.