Matthew McConaughey: Αποκάλυψε με ποιον απρόσμενο τρόπο πέθανε ο μπαμπάς του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Matthew McConaughey: Αποκάλυψε με ποιον απρόσμενο τρόπο πέθανε ο μπαμπάς του

Σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι τέτοιο

Ένας από τους πιο ωραίους (τόσο εμφανισιακά, όσο και υποκριτικά) ηθοποιούς στο Hollywood είναι αναμφίβολα ο Matthew McConaughey. Ο ηθοποιός μας έχει κάνει, να γελάσουμε, να κλάψουμε και να ερωτευτούμε. Αγαπημένη μας ταινία ξεκάθαρα το «Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες» με την Kate Hudson. Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του απομνημονεύματος του, «Greenlights», και μέσα από αυτό μάθαμε κάποια πράγματα για εκείνον και την οικογένειά του.

Μέσα από τον επερχόμενο τόμο, ανοίγεται για την ιστορία της οικογένειάς του, αποκαλύπτοντας σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο People, ότι ο αγαπημένος του πατέρας, James Donald McConaughey, πέθανε με τον τρόπο ακριβώς που ήξερε ότι θα έφευγε, στο κρεβάτι με τη σύζυγό του, Kay.

«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά μου. “Ο μπαμπάς σου πέθανε”. Τα γόνατά μου κόπηκαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς ή τίποτα δεν θα μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά. Πάντα έλεγε σε εμένα και στα αδέρφια μου, “Αγόρια μου, όταν θα φύγω, θα κάνω έρωτα με τη μητέρα σας”. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή στην κορύφωση», ανέφερε ο Matthew McConaughey.

Ο James πέθανε το 1992. Αυτός και η Kay είχαν μια on-off σχέση, και παντρεύτηκαν ο ένας τον άλλον τρεις διαφορετικές φορές. Ο Matthew γεννήθηκε λίγο μετά τον τρίτο γάμο τους.

«Κατά καιρούς ήταν βίαιοι», είπε στο People. «Όπως λέω στο βιβλίο, έτσι επικοινωνούσαν. Είχαν χωρίσει δύο φορές και παντρεύτηκαν τρεις φορές, εννοώ, ναι, ήταν σαν τον Ειρηνικό Ωκεανό σε μια καταιγίδα».

Νωρίτερα φέτος, ο ηθοποιός του «White Boy Rick» προσπάθησε να κάνει σχέση στη χήρα μητέρα του, 88 ετών, με τον χήρο πατέρα του Hugh Grant, τον 91χρονο James Grant. Πολλά τελικά δεν γνωρίζαμε για την οικογένεια του Matthew, αλλά πόσο όμορφο να φεύγεις από τη ζωή πλάι σε αυτόν που αγαπάς περισσότερο στον κόσμο.