«Επανασύνδεση» για το διάσημο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

«Επανασύνδεση» για το διάσημο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Aπό τα πιο ωραία ζευγάρια!

Είναι δύο από τα πιο hot ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι αρκετά νέοι, αλλά έχουν ήδη γίνει αναγνωρίσιμοι μέσα από τις αξιόλογες δουλειές στις οποίες έχουν συμμετάσχει.

Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου και τον Αργύρη Πανταζάρα, οι οποίοι ως γνωστόν έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν. Οι δύο αξιόλογοι ηθοποιοί, αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν στο πετυχημένο «Άγριες Μέλισσες» με την Έλλη να υποδύεται την Ασημίνα Σταμίρη, και ο Αργύρης έκανε μόλις την είσοδό του, υποδυόμενος τον Τάκη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν και πάλι μαζί, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι.

Μάλιστα, εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες» οι δυο τους πρωταγωνιστούν και στην παράσταση, «This is not Romeo & Juliet», σε μία ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη προσέγγιση της γνωστής ιστορίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανάμεσά τους υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Για το αν υπάρχει και κάτι ακόμα, θα το μάθουμε λογικά!

Δες την παρακάτω gallery: