Η Εκδίκηση της Ξανθιάς: Reunion για τους stars 20 χρόνια μετά και είναι όλοι ίδιοι

Πατούλια Κατερίνα
Η Εκδίκηση της Ξανθιάς: Reunion για τους stars 20 χρόνια μετά και είναι όλοι ίδιοι

Η Elle Woods επέστρεψε 

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμα καταλάβει πόσο έχεις μεγαλώσει, το reunion των πρωταγωνιστών της ταινίας Legally Blonde, θα σε πείσει πως πέρασαν χρόνια από τότε που είδες την Εκδίκηση της Ξανθιάς στο σινεμά ή σε dvd.

Κι ενώ ετοιμαζόμαστε να συμπληρώσουμε ακριβώς είκοσι χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε η Elle Woods, ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε με τόση επιτυχία η Reese Whitherspoon, όλο το cast έκανε ένα zoom reunion για καλό σκοπό.

Η συνομιλία των πρωταγωνιστών στο Youtube είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον οργανισμό World Central Kitchen και στην επανένωση αυτή συμμετείχαν οι: Selma Blair (Vivian Kensington), Jessica Cauffiel (Margot), Jennifer Coolidge (Paulette Bonafonté), Matthew Davis (Warner Huntington III), Ali Larter (Brooke Taylor Windham), Holland Taylor (Professor Stromwell), Alanna Ubach (Serena McGuire) και ο πάντας κούκλος Luke Wilson (Emmett Richmond), όλοι αυτοί πάντα με την Reese ως κεντρικό πρόσωπο της κουβέντας.

Για εσένα που μπορεί να είσαι πολύ μικρή, η Reese ενσάρκωσε μια ξανθιά απόφοιτο λυκείου που για τα μάτια ενός άντρα κατάφερε και μπήκε στη Νομική Σχολή σε πείσμα πολλών και όχι μόνο την τελείωσε αλλά έγινε και η πιο καλή δικηγόρος της τάξης της.



Το καλύτερο όλων και η ελπίδα για εμάς που αγαπήσαμε την Ξανθιά είναι πως η Reese στα 46 της πια χρόνια παραμένει ακριβώς όπως την γνωρίσαμε: καλλονή και νέα!

Το δεύτερο καλύτερο νέο είναι πως έρχεται Legally Blonde 3 που αρχικά θα βλέπαμε μέσα στο 2021, ακριβώς 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία αλλά ο κορονοϊός έστειλε την ταινία για το 2022.