Angelina Jolie: Πώς η Scarlett Johansson της έκλεψε τον ρόλο των ονείρων της

Angelina Jolie: Πώς η Scarlett Johansson της έκλεψε τον ρόλο των ονείρων της

Μία νέα κόντρα γεννιέται; 

Από την Angelina Jolie, δεν μπορείς να κλέψεις πολλά πράγματα. Σίγουρα όχι άντρα-ήταν αυτή πάντα που τους ξελόγιαζε-και σίγουρα όχι ρόλο. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι σήμερα, πεποίθηση που μάλλον είχε και η ίδια.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η διάσημη ηθοποιός πλέον κάνει επιλεγμένες και λίγες δουλειές στον κινηματογράφο, μιας και είναι αφοσιωμένη στο φιλανθρωπικό της έργο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μελετάει πολύ περισσότερο τον κάθε ρόλο που αναλαμβάνει.

Γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ταινία «Bride of Frankenstein» της οποίας θα ήταν και πρωταγωνίστρια. Μάλιστα είχαμε γράψει και εμείς, ότι η Angelina πρόκειται να αναλάβει το θρυλικό γκροτέσκ ρόλο, κάτι που αποτελούσε διακαή της πόθο. Βέβαια, όπως συμβαίνει συνήθως τον τελευταίο χρόνο, τα γυρίσματα είχαν καθυστερήσει λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησε η είδηση, ότι η Angelina πλέον ουδεμία σχέση έχει με την ταινία και τον ρόλο, τον οποίο τελικά αναλαμβάνει μία άλλη star, η Scarlett Johansson!

«Eίναι πολύ μεγάλο βήμα για τη “νύφη” να βγει από τη σκιά του δημιουργού της και να χαράξει τη δική της πορεία», είπε η Scarlett.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ασχοληθούμε με τη διάσημη αντί-ηρωίδα και θα μπορέσουμε να πούμε την ιστορία της», ολοκλήρωσε.

Είπαμε, από την Angelina ρόλο δεν παίρνεις. Ποιος ξέρει τι ετοιμάζει η star για… αντίποινα!