Η Anna Wintour βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά αγαπημένου ηθοποιού

Πατούλια Κατερίνα
Η Anna Wintour βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά αγαπημένου ηθοποιού

Οι δύο καλοί φίλοι ήρθαν πιο κοντά

Σαν κεραυνός έπεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση του χωρισμού της Anna Wintour, της θρυλική Εditor-in-Chief της αμερικανικής Vogue από τον πολυεκατομμυριούχο Shelby Bryan μετά από 24 χρόνια σχέσης και 16 χρόνια εγγαμου βίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα δημοσιεύματα η 70χρονη και ο σύζυγός της, Shelby Bryan, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, κάνοντας όλους να σκεφτούν πως η ζωή αντιγράφει την τέχνη αφού και η Miranda Priestly είχε χωρίσει στην ταινία «Ο Διάβολος Φορούσε Prada», ταινία στην οποία η κεντρική πρωταγωνίστρια σκιαγραφούσε τον χαρακτήρα και τη ζωή της Wintour.

Ο γάμος της Wintour πάντως και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, φαίνεται να έχει τελειώσει από τον Φεβρουάριο του 2020 και η Wintour έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του πάλαι ποτέ γόη ηθοποιού του Hollowood Βill Nighy, τον οποίο αγαπήσαμε στην ταινία Love Actually και ο οπoίος συνόδευσε από το 2010 την Anna σε διάφορα κοσμικά και fashion events.

O Νighy συνομήλικος της Anna δεν έχει σχολιάσει τις φήμες για τον δεσμό ενώ η Wintour έχει να κάνει κοινή κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της από το 2018 και το Us Open στο τένις.