20 celebrities που κόλλησαν κορονοϊό και σήμερα είναι καλά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
20 celebrities που κόλλησαν κορονοϊό και σήμερα είναι καλά

Δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο

Το 2020 ήταν μια χρονιά (χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο και ας μην έχει φύγει ακόμη) που ομολογουμένως δεν μας ενθουσίασε. Το σημαντικότερο που κρατάμε μιας και ακόμη μας ταλαιπωρεί και έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μας, δεν είναι άλλο από την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού. Πολλοί ήταν οι celebrities που φέρονται να βγήκαν θετικοί στον ιό και νόσησαν ή που είχαν συμπτώματα χωρίς να κάνουν τεστ και έκτοτε έχουν ανακάμψει.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, οι ασθενείς με COVID-19 μπορούν να σταματήσουν την απομόνωση μετά από 72 ώρες χωρίς πυρετό χωρίς τη χρήση φαρμάκου που μειώνει τους πυρετούς, τη βελτίωση άλλων συμπτωμάτων όπως βήχας ή δύσπνοια και χρονικό διάστημα επτά ημερών από τα πρώτα συμπτώματα του ασθενούς.

Η Pink και ο γιος της Jameson Moon Hart είναι πια καλά αφού έδειξαν μια σειρά συμπτωμάτων για εβδομάδες, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος αφέθηκε ελεύθερος από την απομόνωση αφού ανέφερε «ήπια συμπτώματα».

Ποιοι είναι όμως οι celebs που έχουν αναρρώσει από το COVID-19;

Η Rita Wilson και ο Tom Hanks ήταν οι πρώτοι που κόλλησαν σε ταξίδι τους στην Αυστραλία, όπου και έμειναν σε καραντίνα για περίπου δύο εβδομάδες. Στις 28 Μαρτίου το ζευγάρι επέστρεψε στις ΗΠΑ έπειτα από 14 μέρες καραντίνας και ήπιων συμπτωμάτων.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ακόμη ένας celeb και το πρώτο μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας που νόσησε από Covid-19 και έγινε γνωστό την 25η Μαρτίου. Ο εκπρόσωπός του στις 30 Μαρτίου επιβεβαίωσε πως ο διάδοχος έχει αναρρώσει και δεν βρίσκεται πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας μίλησε επίσης για την ανάρρωσή του σε ένα βίντεο την 1η Απριλίου.

«Έχοντας περάσει πρόσφατα τη διαδικασία προσβολής αυτού του κορονοϊού, ευτυχώς με σχετικά ήπια συμπτώματα, τώρα βρίσκομαι στην άλλη πλευρά της ασθένειας, αλλά ακόμα σε κατάσταση κοινωνικής απόστασης και γενικής απομόνωσης», είχε αναφέρει.

Στη gallery που ακολουθεί θα τους δεις αναλυτικά.