Διάσημη ηθοποιός έπεσε από αεροπλάνο στα γενέθλιά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διάσημη ηθοποιός έπεσε από αεροπλάνο στα γενέθλιά της

Απίστευτη εμπειρία

Τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας πρωτοχρονιά. Αλλάζεις έναν χρόνο, γίνεσαι μεγαλύτερη, πιο σοφή και αποκτάς όλο και περισσότερες εμπειρίες. Πολλές φορές βέβαια αυτό τρομάζει τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα τις γυναίκες οι οποίες πάντα είχαν ένα πρόβλημα με τα γενέθλια και τις ηλικίες. Δεν μπορεί να μην έχεις γνωρίσει μια γυναίκα ποτέ στη ζωή σου που δεν έκρυβε την ηλικία της.

Αν όπως η Emilia Clarke, έτσι κι εσύ έχεις αυτόν τον γοητευτικό φόβο που γίνεσαι ένα χρόνο μεγαλύτερη, τότε η ηθοποιός έχει τον τέλειο τρόπο να σε απαλλάξει αυτά τα birthday blues που νιώθεις εκείνη την ημέρα. Η δική της κίνηση ήταν αρκετά extreme, και αν είναι είσαι κι εσύ τέτοιος άνθρωπος ίσως τη δοκιμάσεις κάποια στιγμή.

Φυσικά, η ιδέα του να μεγαλώνεις μπορεί να είναι λίγο τρομακτική, αλλά η Emilia η οποία έγινε 34 ετών την Παρασκευή, την παρομοίασε με έναν «υπαρξιακό τρόμο», έτσι ώστε να σε κάνει να καταλάβεις γιατί δεσμεύτηκε να κάνει ό, τι μπορούσε για να το ξεπεράσει. Η θεωρία της είναι να ταιριάξεις αυτόν το φόβο με έναν φόβο άλλου είδους. Και τι επέλεξε εκείνη, να κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο.

Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones ανέβασε εχθές στο Instagram account της κάποιες φωτογραφίες από την εμπειρία της αυτή, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της αποδείχθηκε η πιο συναρπαστική εμπειρία της ζωής της. Η έκφραση στο πρόσωπό της ήταν αυτό ακριβώς που που θέλαμε να δούμε μετά την ελεύθερη πτώση.

«Τι θα μπορούσε να ταιριάξει με τον βαθύ υπαρξιακό τρόμο άλλης μιας χρονιάς γενεθλίων; Το να πηδήξεις από ένα καταραμένο αεροπλάνο φυσικά», έγραψε στο caption της η 34χρονη ηθοποιός και μας έδειξε σε φωτό την εμπειρία της. Για την ακρίβεια μας έδειξε το after της εμπειρίας της και το πόσο ενθουσιασμένη ήταν.