Φιλιά στη Ρώμη: Θα πέσει πρόστιμο στους ηθοποιούς & δεν φαντάζεσαι το λόγο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φιλιά στη Ρώμη: Θα πέσει πρόστιμο στους ηθοποιούς & δεν φαντάζεσαι το λόγο

Κι άλλα προβλήματα για τους δύο ηθοποιούς

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες εβδομάδες η ιστορία της διάσημης ηθοποιού, η οποία απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με ηθοποιό συμπρωταγωνιστή της. Αρχικά όλοι πίστευαν πως πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στα πλαίσια κάποιων γυρισμάτων, αλλά δεν... Η ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένη και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Και ενώ μέσα στο 2020 έχει γίνει γνωστό πως μία τα βρίσκει ξανά με τον πρώην της Matt Smith, μία απαθανατίζεται με τον Chris Evans, κάπως έχουμε μπερδευτεί με την ερωτική ζωή της ηθοποιού. Είναι σίγουρα πολυτάραχη, και μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες στη Ρώμη με τον 50χρονο ηθοποιό, τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται ακόμη χειρότερα. Όπως ενδεχομένως θυμάσαι από προηγούμενα κείμενα, κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε στη σχέση τους, αν εκείνος δεν ήταν λίγο... παντρεμένος.

Η Lily James και ο Dominic West έχουν γίνει talk of the town και σίγουρα δεν μπορείς να μην το σχολιάσεις το θέμα. Πέρα όμως από τα παθιασμένα τους φιλιά στη Ρώμη και το σκάνδαλο πως εκείνος είναι παντρεμένος, υπάρχει ακόμη μια δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το «ζευγάρι» θα μπορούσε πραγματικά να έχει πρόβλημα για εκείνη την ημέρα στη Ρώμη στις αρχές του μήνα.

Οι δύο ηθοποιοί, που μαγνητοσκοπούσαν την επερχόμενη ταινία «The Pursuit of Love» (στην οποία παίζουν πατέρα και κόρη), φάνηκαν να ανταλλάζουν κάποια τρυφερά φιλιά ενώ πήγαιναν για μια βόλτα με σκούτερ στη Ρώμη. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν επιτρέπεται να οδηγούν δύο άτομα ένα ηλεκτρονικό σκούτερ στη Ρώμη, αλλά και να βρίσκονται σε τρυφερές στιγμές χωρίς μάσκα, και οι ηθοποιοί παραβίασαν επίσης τους περιορισμούς του κορονοϊού, σύμφωνα με νέα έκθεση. Υπάρχει πιθανότητα να τους επιβληθεί πρόστιμο για τις πράξεις τους.

Ο τοπικός σύμβουλος Stefano Marin είπε στη Sun: «Ο νόμος είναι αρκετά σαφής - απαγορεύεται η οδήγηση σε ένα ηλεκτρονικό σκούτερ. Πρόκειται για παραβίαση του κώδικα αυτοκινητόδρομου και παραβίαση των νέων νόμων του Covid. Υποτίθεται ότι διατηρείς την κοινωνική απόσταση και η οδήγηση δύο ατόμων με ένα σκούτερ δεν διατηρεί την κοινωνική απόσταση. Τώρα έχουμε ενημερωθεί γι’ αυτό και θα το ερευνήσουμε. Ο νόμος είναι ίσος για όλους».

Σκούρα τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις για τους δυο ηθοποιούς του Hollywood.