GNTM: Τριάδα φωτιάς, FF και Campaign. Ποιο είναι το κοινό που έχουν;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM: Τριάδα φωτιάς, FF και Campaign. Ποιο είναι το κοινό που έχουν;

Στοίχημα πως μπορείς να μαντέψεις

Ας ξεκινήσουμε με μια κοινή παραδοχή. Το Greece’s Next Top Model είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα reality των τριών τελευταίων χρόνων, και όσο και αν στην αρχή λέγαμε πως δεν το βλέπουμε, τόσο κατέληξε να γίνει η ένοχη απόλαυσή μας. Η συνήθεια που έδωσε νόημα στις Δευτέρες και τις Τρίτες μας, και που ακόμη και τώρα που περνάμε τη δύσκολη φάση με τον κορονοϊό και τα μέτρα είναι η παρηγοριά μας.

Δε λέμε, υπάρχουν στιγμές και επεισόδια που εκνευριζόμαστε, ειδικά όταν υπάρχει ίντριγκα, μίσος και κακία. Οι τρεις σεζόν μέχρι στιγμής του GNTM έχουν ένα κοινό στοιχείο. Και στην πρώτη και στη δεύτερη και φέτος υπάρχει μια κλίκα. Κι εκεί που πιστέψαμε πως η φετινή είναι αυτή με τους Ρασέλ, Δημοσθένη, Edward και Παναγιώτη (που αποχώρησε), σκεφτόμαστε εκ των υστέρων πόσο λάθος κάναμε. Και πόσο άδικα τους κακολογήσαμε.

Ναι, στα πρώτα επεισόδια μας έμοιαζαν οι ιδανικοί παίκτες για να βρούμε στα πρόσωπά τους την κλίκα που ψάχναμε. Όμως όχι, φέτος το χτύπημα ήρθε από αλλού. Η κλίκα δεν είναι κορίτσια, δεν είναι καν mix. Η κλίκα είναι 4 αγόρια, που αυτοαποκαλούνται «Campaign» μιας και πιστεύουν πως αν κάποιος χρειαζόταν τέσσερα άτομα για μια καμπάνια θα διάλεγαν αυτομάτως αυτούς.

Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Εμάνουελ και Σήφης, απαρτίζουν την κλίκα Campaign με κύριο υποκινητή των πάντων τον Αιμιλιάνο. Στα τελευταία δύο επεισόδια όλα όσα ακούσαμε να βγαίνουν από το στόμα του πραγματικά μας έβγαλαν εκτός εαυτού. Σε τέτοιο σημείο, που δεν θα σου το κρύψουμε ένα ποτήρι το σπάσαμε από τα νεύρα μας. Πώς μπορείς όμως να ξεχωρίσεις τη κλίκα μέσα στο παιχνίδι; Έχουν 4 χαρακτηριστικά που μέχρι στιγμής τα εντοπίζουμε και στις τρεις κλίκες του reality (3αδα φωτιάς, FF, Campaign).

Ποια είναι αυτά; Αλαζονεία, επιθετικότητα, υπεροψία (καβαλημένο καλάμι για να είμαστε πιο σαφείς) και υφάκι. Ειλικρινά θέλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη στους Ρασέλ, Δήμο, Edward και Παναγιώτη που τους κατακρίναμε έτσι στην αρχή. Δεν είχαμε δει ακόμη πόσο καλά κινεί τα νήματα ο Αιμιλιάνο και η παρέα του.