Η Jennifer Aniston ποζάρει στα 51 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston ποζάρει στα 51 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι κούκλα

Πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει αυτή η γυναίκα;

Για τη Jennifer Aniston δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Είναι μια από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναίκες στο Hollywood και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Στα 51 της διαθέτει ακόμη ένα κορμί το οποίο θα ζήλευε ακόμη και 20χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μας αφήνει άφωνες, όμως δεν έχουμε πραγματικά τι να σχολιάσουμε όταν τη βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είτε βάφονται είτε όχι, όσο χρονών και να πάνε παραμένουν το ίδιο όμορφες και γοητευτικές. Και η Jennifer Aniston είναι μία από αυτές. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram account της κάποιες φωτογραφίες από τη στιγμή που έριχνε την ψήφο της στην κάλπη. Δεν είμαστε όμως εδώ για να σχολιάσουμε τι ψήφισε ή για το γεγονός πως βρίσκει εξαιρετική ιδέα κάποιος να ψηφίσει τον Kanye West, αλλά για την τελευταία φωτό που είδαμε σε αυτό το post.

H Jennifer δείχνει ενθουσιασμένη που έχει ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, και αφού έχει καλέσει τον κόσμο να ψηφίσει κι εκείνος, ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας εντυπωσιάζει. Είναι μια κούκλα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Διανύει το 51ο έτος της ηλικίας της και δείχνει πραγματικά υπέροχη.

Μια ματιά στη φωτογραφία που ακολουθεί στη gallery που παρακάτω θα σε πείσει για τα λεγόμενα μας.