Η Melanie Griffith στα 63 της ποζάρει με εσώρουχα και έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Melanie Griffith στα 63 της ποζάρει με εσώρουχα και έχει αυτό το κορμί

Βλέπεις κι εσύ ότι βλέπουμε;

Το 63ο έτος της ηλικίας της διανύει η Melanie Griffith, η οποία έσβησε τα 63 κεράκια στην τούρτα της κάπου μέσα στον Αύγουστο. Η μαμά της Dakota Johnson και της Stella Banderas είναι ακόμη μια πολύ όμορφη γυναίκα και το κορμί που διαθέτει δεν το φαντάζεσαι καν. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, και η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για καλό σκοπό.

Η 63χρονη ηθοποιός φόρεσε τα ροζ εσώρουχά της, κάθισε στη μπανιέρα της και φωτογραφήθηκε για το Instagram την Τετάρτη, παίρνοντας μέρος στην εκστρατεία για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού του Kit Undergarments. H Melanie έδειχνε πολύ όμορφη και άνετη μέσα στα ροζ εσώρουχά της, και δεν μπορούμε αλήθεια να πάρουμε τα μάτια μας από το σώμα της.

Εννοείται πως τα likes και τα σχόλια και από διάσημους celebs έπεσαν βροχή, και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Μπορεί το κορμί της να μην είναι εντελώς γυμνασμένο –είναι και 63 μην το ξεχνάς- είναι όμως μια κούκλα και αυτό το βλέπουμε κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της. Από εκεί και πέρα οποιοδήποτε άλλο σχόλιο για την εμφάνισή της είναι απλά περιττό γιατί αλήθεια είναι φανταστική.

Και επειδή δεν είμαστε haters αυτό που θα «ευχηθούμε» είναι στα 63 μας να έχουμε έστω κάτι από αυτές τις φανταστικές αναλογίες της.