Nicole Poturalski: 5 φορές που το κορίτσι του Brad Pitt μας εντυπωσίασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Nicole Poturalski: 5 φορές που το κορίτσι του Brad Pitt μας εντυπωσίασε

Το κορμί της απλά δεν υπάρχει

Κάποιοι την παρομοιάζουν με σωσία της Irina Shayk (με αυτούς συμφωνούμε κι εμείς γιατί είναι ίδιες) κάποιοι άλλοι με σωσία της Angelina Jolie. Το αποτέλεσμα είναι όμως ένα: με όποια από τις δύο και αν μοιάζει είναι απλά μια καλλονή. Είναι 29 ετών, μοντέλο και έχει περπατήσει σε ουκ ολίγες πασαρέλες. Τις πληροφορίες αυτές βέβαια τις γνωρίζεις ήδη, αφού τις έχουμε μοιραστεί ξανά μαζί σου.

Τη Nicole Poturalski τη γνωρίσαμε πριν από δύο μήνες περίπου, όταν κάπου στα μέσα Αυγούστου εθεάθη για πρώτη φορά μαζί με τον Brad Pitt. ΟΙ δυο τους ταξίδευαν προς τη Γαλλία και στο αεροδρόμιο τα τετ-α-τετ δεν πέρασαν απαρατήρητα. Η Nicole είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και δεν απορούμε που είναι σε σχέση με τον Brad Pitt. Για την ακρίβεια δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνον, που μια ζωή είχε δίπλα του όλες τις καλλονές του Hollywood.

Η 29χρονη καλλονή έχει ένα απίστευτο κορμί το οποίο χαζεύουμε πολύ συχνά στο Instagram της, και δεν σου το κρύβουμε ένα like πάντα το αφήνουμε στις φωτό της. Βέβαια δεν περιμένεις εμάς για να σου πούμε πόσο όμορφη είναι, αφού αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις και μόνη σου κοιτάζοντας απλά τις φωτό της.

Εμείς το μόνο που κάναμε, ήταν να ξεχωρίσουμε κάποιες από τις πολύ αγαπημένες μας φωτογραφίες της, αυτές που μας άφησε άφωνες για την ακρίβεια, και να τις συγκεντρώσουμε στην παρακάτω gallery. Όσο όμως τις κοιτάζουμε, αναρωτιόμαστε, μήπως πρέπει να δούμε και μία κοινή με τον Brad;