Έγκυος στο τρίτο της παιδί η πασίγνωστη ηθοποιός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο τρίτο της παιδί η πασίγνωστη ηθοποιός

Πόσο όμορφη είδηση;

Μία Κυριακή όπως η σημερινή που είναι ηλιόλουστη και όμορφη, η μόνη είδηση που θέλαμε να ακούσουμε ήταν αυτή. Κάτι αισιόδοξο και χαρούμενο να «σπάσει» το μουντό κλίμα στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε σε κάθε πλευρά του πλανήτη. Η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι και αλήθεια χαρήκαμε τόσο μα τόσο πολύ, σα να μας το ανακοίνωσε η κολλητή μας.

Η 33χρονη ηθοποιός που έχει έναν γιο από τον πρώτο της σύζυγο Mike Comrie και μια ακόμη κόρη με τον τωρινό σύζυγό της, θα γίνει μανούλα για τρίτη φορά και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια με τον σύζυγο της μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας ένα boomerang, στο οποίο ο σύζυγός της της χαϊδεύει την κοιλίτσα.

Ο λόγος για τη Hilary Duff και τον Matthew Koma, οι οποίοι ετοιμάζονται μέσα στο 2021 να υποδεχτούν το δεύτερο παιδάκι τους μαζί. Την ανακοίνωση έκανε η 33χρονη το βράδυ του Σαββάτου και αλήθεια μας έφτιαξε τόσο πολύ τη διάθεση. Πρόκειται ίσως για μία από τις πιο όμορφες ειδήσεις στο 2020, και πραγματικά χαρήκαμε πολύ.

Μπορεί ο covid, η απαγόρευση κυκλοφορίας και η καθολική χρήση μάσκας να μας έχουν πάρει λίγο από κάτω, όμως η ανακοίνωση της Hilary Duff ήταν με διαφορά η καλύτερη του Σαββατοκύριακου. Στο post της η 33χρονη έγραψε: «Μεγαλώνουμε.... περισσότερο εγώ βέβαια», ενώ ο σύζυγός της είχε λίγο περισσότερο χιούμορ κι έγραψε στο δικό του post: «lol, η καραντίνα είχε πλάκα. Baby #3 μέσα στο 2021».

Δες παρακάτω το βίντεο της, αλλά και τα σχόλια που έκαναν.