Ποιος είναι ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός του 2020;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος είναι ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός του 2020;

Η λίστα ανακοινώθηκε

Το 2020 σε δύο μήνες και κάτι ημέρες μας αποχαιρετά, και όχι καθόλου δεν στενοχωριόμαστε. Είναι ίσως η πρώτη φορά, που χαιρόμαστε τόσο που θα φύγει μια ακόμη χρονιά και αυτό γιατί για κανέναν δεν ήταν ιδανική. Προτού όμως την αποχωριστούμε, θέλουμε να σου πούμε ποιοι είναι οι καλοπληρωμένοι ηθοποιοί της χρονιάς αυτής, παρά το γεγονός πως δεν υπήρξαν πολλές κινηματογραφικές δουλειές φέτος.

Το Forbes ανακοίνωσε τη λίστα κάπου στις αρχές Οκτώβρη και εδώ έχουμε τα αποτελέσματα. Οι 10 κορυφαίοι ηθοποιοί του 2020 έχουν αποκαλυφθεί και υπάρχουν μερικές εκπλήξεις σε αυτήν τη λίστα. Ενώ μερικά ονόματα βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα κάθε χρόνο, υπάρχουν μερικοί νέοι celebs που εμφανίζονται στην κορυφή.

Κυρίως, το Netflix έχει τεράστιο παράγοντα στο πόσο πληρώνονται ορισμένες διασημότητες και αρκετοί από αυτούς έχουν δει μεγάλες ημέρες πληρωμής λόγω των streaming. Πολλές από αυτές τις ταινίες γυρίστηκαν προτού η πανδημία του Coronavirus κλείσει το Hollywood, οπότε αυτοί οι ηθοποιοί μπορούν να κερδίσουν τις αποδοχές τους.

#10. Jackie Chan
Αποδοχές: 40 εκατομμύρια δολάρια

O Jackie έκανε πέντε ταινίες τον περασμένο χρόνο και κερδίζει επίσης χρήματα από συμφωνίες έγκρισης και αδειοδότησης.

#9. Adam Sandler
Αποδοχές: 41 εκατομμύρια δολάρια

Ο Adam υπέγραψε πρόσφατα άλλη μια συμφωνία ταινιών με το Netflix για τέσσερις ακόμη ταινίες στην πλατφόρμα. Η ταινία του, Murder Mystery ήταν μια τεράστια επιτυχία στον ιστότοπο.

Δες τους υπόλοιπους στη gallery που ακολουθεί.