Η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση του Brad Pitt με τη Nicole Poturalski

Πατούλια Κατερίνα
Η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση του Brad Pitt με τη Nicole Poturalski

To 2020 χάρισε στον Brad Pitt ένα Όσκαρ και έναν νέο δεσμό. Για το Όσκαρ είμαστε σίγουροι 100% αλλά για το κορίτσι του Brad, την 27χρονη καλλονή Nicole Poturalski δε βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.

Ξεκινάμε από τα βασικά. Τις μέρες αυτές, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την επιμέλεια των έξι παιδιών του Brad και της Αngelina Jolie μετά και την τελευταία αναβολή, εξαιτίας κολλήματος από τη δικαστή της υπόθεσης.

Ενώ όλα είναι έτοιμα, ο Pitt θα εμφανίσει στο δικαστήριο 21 μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ της κοινής επιμέλειας, την οποία η Jolie δε θέλει καθόλου. Μάρτυρας στο πλευρό του Pitt θα είναι και η ηθοποιός Jillian Armenante, συμπρωταγωνίστρια της Angelina στην ταινία «Girl Interrupted» - η Jolie πήρε Όσκαρ ερμηνείας σε αυτήν την τανία.

Ο Pitt θα έχει και τρεις ιδιωτικούς βοηθούς, ένα άτομο που ήταν στο σπίτι και βοηθούσε στο νοικοκυριό και την κυρία που υπήρξε νταντά των παιδιών.

Η Jolie πάλι θα έχει επτά μάρτυρες που θα θελήσουν να αποδείξουν πως ο Brad δεν μπορεί να έχει την αξίωση της επιμέλειας και κηδεμονίας των παιδιών του ζευγαριού.

Αυτά όσον αφορά στο μέτωπο της Angelina.

Όσο για το μέτωπο της Nicole, η 27χρονη καλλονή παραμένει παντρεμένη και δεν είναι μόνο αυτό. Ο γάμος της Poturalski παραμένει δυνατός και την εβδομάδα αυτή η καλλονή εθεάθη να περνά υπέροχες στιγμές χαλάρωσης με τον 68χρονο σύζυγό της Roalnd Mary.



Η Nicole που πέρασε έναν μήνα με τον Pitt στη Γαλλία, εθεάθη να γελάει και να καπνίζει με φίλους και τον σύζυγό της στο εστιατόριο που έχει εκείνος στο Βερολίνο, σύμφωνα με φωτογραφίες της Daily Mail.

Ο σύζυγος του μοντέλου δεν δείχνει να ζηλεύει ή να ενοχλείται από τη φιλία του Pitt με τη γυναίκα του και η σχέση τους παραμένει δυνατή.