Eπιτέλους και μία φυσιολογική γυναίκα: Δύο μήνες μετά τη γέννα, η Katy Perry μας δείχνει το σώμα της

Eπιτέλους και μία φυσιολογική γυναίκα: Δύο μήνες μετά τη γέννα, η Katy Perry μας δείχνει το σώμα της

Και είναι υπέροχη!

Σε περίπτωση που έχεις κουραστεί να βλέπεις διάσημες κυρίες να είναι λεπτές και υπέρκομψες λίγο μετά τη γέννα τους, σου έχουμε καλά νέα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι stars, αλλά και γυναίκες, οι οποίες είναι χαλαρές και δεν αφηνιάζουν στη θέα λίγων... παραπανίσιων κιλών.

Μία από αυτές λοιπόν, είναι και μία διάσημη τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφορεί χύμα, αχτένιστη και άβαφη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η κυρία αυτή, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δύο μήνες πριν, και όπως είναι φυσικό, διανύει την πιο ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της.

Αναφερόμαστε στην Katy Perry, η οποία την περίοδο αυτή περνάει το χρόνο της στο σπίτι μαζί με τη δύο μηνών κορούλα της Daisy! Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, γιόρτασε τα γενέθλιά της χθες (ή για την ακρίβεια λίγες ώρες πριν), με έναν… περίπατο γύρω από την... επαυλή της, μιας και οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν γιορτές και πάρτι!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τη νέα μαμά, ντυμένη με φόρμες και εντελώς αμακιγιάριστη, να κάνει τη βόλτα της χαλαρά, μαζί με το σκυλάκι της. Και ενώ έχει ήδη χάσει αρκετά κιλά, μάλλον δεν αγχώνεται για να επανέλθει σύντομα, μιας και δεν είναι κάτι που την απασχολεί ιδιαίτερα.

Εμείς από την πλευρά μας, θεωρούμε αυτή την προσέγγιση - και αυτό το σώμα-, πολύ πιο υγιή, μιας και δεν υπάρχει τίποτα πιο ψυχοφθόρο από την εξαντλητική δίαιτα, την ώρα που έχεις να φροντίσεις ένα νεογέννητο.

Σε άλλα νέα, ο Orlando την ίδια στιγμή βρέθηκε σε γνωστό κοσμηματοπωλείο, μιας και ως γνωστόν το ζευγάρι σχεδιάζει το γάμο του.


https://www.instagram.com/p/CGzg6ZDH8FE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading