GNTM 3: Η αδιαθεσία, τα ατυχήματα και η αποτυχία του σημερινού σετ

GNTM 3: Η αδιαθεσία, τα ατυχήματα και η αποτυχία του σημερινού σετ

Η καρδιά μας έφυγε και ξαναμπήκε στη θέση της.

Είναι γεγονός ότι η κακή στιγμή, δεν αργεί να έρθει. Τα παιδιά του Greeces Next Top Model έχουν έρθει αντιμέτωπα με τις μεγαλύτερες φοβίες τους όπως φαίνεται όμως δεν πτοούνται, συνεχίζουν ανεπηρέαστοι.

Η σημερινή δοκιμασία, αν και φαινομενικά είναι μια απλή καθημερινή φωτογράφιση-#not- υπό τα δροσερά νερά(γάλατα) του… καταρράκτη, οι εξελίξεις έφεραν τους παίκτες αντιμέτωπους με τη σκληρή πραγματικότητα και εξηγούμαστε αμέσως!

Το concept της σημερινής φωτογράφισης θέλει κορίτσια και αγόρια να τρέχουν κάτω από τρεχούμενο γάλα, κάτω δηλαδή από έναν καταρράκτη. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για ένα μοντέλο να τρέξει, να ποζάρει και να είναι συνάμα γοητευτικό κάτω από έναν καταρράκτη; Αν μας ρωτάς το σημερινό σετ για εμάς θα ήταν ένα… challenge μεγατόνων. Πάντως, ακόμη και τα πιο γυμνασμένα κορμιά του παιχνιδιού βγήκαν off, όπως ο Ανδρέας που ανέβασε πίεση και τρόμαξαν όλοι ιδιαίτερα.



Ο Ανδρέας ανέβασε πίεση και τρόμαξαν όλοι ιδιαίτερα. Ο Σκουλός σε εκείνο το σημείο αναρωτήθηκε αν τα κορίτσια γυμνάζονται και η Ρασέλ έκανε μια έκρηξη που δεν περιμέναμε. Εκείνη στο σετ αποσυντονίστηκε εντελώς. Το σημερινό concept ήταν και για εκείνη αρκετά δύσκολο, κουράστηκε και δεν κατάφερε να έχει ένα δυνατό κλικ. Καταλαβαίνεις φυσικά ότι η Ζεν έγινε έξαλλη, της φώναξε και ακολούθησε το αδιαχώρητο.





Ένα ατύχημα στάθηκε η αφορμή να χάσουμε τη μιλιά μας πάντως για μερικά λεπτά. Η δοκιμασία είναι ένα σκέτο μπέρδεμα για όλους ακόμη και για τον Τσεντολίνι, έναν παίκτης που έχει αποδείξει ότι δεν… «μασάει» στις δύσκολες δοκιμασίες. Κι όμως, σήμερα πιάστηκε στην παγίδα. Ήταν ένα από τα ντισαβαντάζ του Ηρακλή και το μοναδικό του κλικ, πήγε στράφι. Γλίστρησε και έχασε την ευκαιρία του, τουλάχιστον όμως δεν χτύπησε!