Λίγες ώρες πριν, η Emily Ratajkowski ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Λίγες ώρες πριν, η Emily Ratajkowski ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Το σέξι κορίτσι του modeling ετοιμάζεται για έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο!

Διανύουμε μία περίεργη περίοδο, όπου όλα έχουν παγώσει, η ζωή κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς και πολλά από αυτά που είχαμε συνηθίσει να κάνουμε, πλέον δεν μπορούμε. Κάπως έτσι, συμβαίνει και με τις συνθήκες εργασίας των περισσοτέρων, μιας και είναι αρκετοί οι κλάδοι που έχουν δυστυχώς πληγεί από την πανδημία.

Ένας από τους κλάδους αυτούς είναι και το modeling και γενικά ο χώρος του θεάματος-σε καμία περίπτωση δεν εξισώνω τα προβλήματα και την αγωνία ενός supermodel και ενός υπαλλήλου, αλλά θα καταλάβεις στη συνέχεια τι εννοώ- με αποτέλεσμα, οι απανταχού stars, να μην έχουν αντικείμενο εργασίας και απλά να παίζουν με το Instagram.

Και μιας και ταινίες δεν γυρίζονται, ή τουλάχιστον με δυσκολία, πασαρέλες δεν πραγματοποιούνται όπως επίσης και επίσημες εμφανίσεις και βραβεία, οι διάσημες κυρίες το φιλοσόφησαν και συνειδητοποίησαν ότι τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να γίνουν μητέρες.

Ειλικρινά τέτοιο baby boom είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε, μιας και χωρίς υπερβολή όποια διάσημη άνω των 25 δεν είχε μέχρι τώρα παιδί, είναι ήδη έγκυος! Μετά τις Gigi Hadid (η οποία γέννησε πρόσφατα), Emma Stone, Emma Roberts, Elsa Hosk, Romee Strijd, Chiara Ferragni και πολλές άλλες, έρχεται ακόμη μία διάσημη καλλονή να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της!



Λίγες ώρες πριν λοιπόν, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Emily Ratajkowski, μέσα από ένα υπέροχο εξώφυλλο της Vogue, έκανε το… ντεμπούτο της κοιλίτσας της, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! H ίδια, παραδέχεται ότι δεν θέλει ακόμη να μάθει το φύλο του παιδιού της, ενώ όπως δηλώνει, πιστεύει ότι η ζωή της θα αλλάξει για πάντα!!!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με το καλό…


https://www.instagram.com/p/CG0VrbyjznL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading