Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της

Τι αλλάζει για την όμορφη παρουσιάστρια;

Ως γνωστόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει την εκπομπή «Pop Up» με μεγάλη επιτυχία, μιας και τόσο η παρουσιάστρια όσο και η ομάδα της, περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Πολλοί έχουν αναφερθεί στη φυσική άνεση της Ηλιάνας μπροστά στο φακό, και φυσικά στο εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, το οποίο βέβαια είχαμε παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην τηλεοπτική μας… ζωή.

Ωστόσο μία αλλαγή περιμένει την όμορφη Ηλιάνα από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, μιας και σύμφωνα Δελτίο Τύπου που στάλθηκε από τον ALPHA, η εκπομπή «Pop Up» αλλάζει ώρα! Έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα παρακολουθούμε την Ηλιάνα και την ομάδα της στις 13:00.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο κάνουν Pop Up καθημερινά στις 13:00.

Καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα του Happy Day μας φτιάχνει την ημέρα. Στις 11:00 είναι ‘Ωρα για Μελέτη με την Ελεονώρα Μελέτη, που με τη σειρά της δίνει τη σκυτάλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up στις 13:00 το μεσημέρι.

Το καθημερινό Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου, αντίστοιχα, θα ξεκινάει πλέον στις 15:00.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Μαρία Νικόλτσιου συνεχίζει να μας ενημερώνει στις 13:00 στο Alpha News.