GNTM 3: Αυτό είναι το κορίτσι που μάζεψε πράγματα απόψε

GNTM 3: Αυτό είναι το κορίτσι που μάζεψε πράγματα απόψε

Το ταξίδι στο Greece’s Next Top Model μόλις τελείωσε.

Η σημερινή δοκιμασία στο GNTM μόλις έφτασε στο τέλος της και αγόρια με κορίτσια μαζεύτηκαν στο πλατό για να ακούσουν τα καθέκαστα. Η φωτογράφιση πρέπει να παραδεχθούμε ότι ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τις προσδοκίες μας.

Η δοκιμασία σήμερα ήθελε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται κάτω από το νερό σε στιλιζαρισμένες πόζες, άνετοι σαν να βρίσκονταν στον καναπέ του σαλονιού του. Αυτό καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μοιάζει σχετικά εύκολο αλλά δεν είναι, σκέψου άλλωστε ότι υπάρχουν στο παιχνίδι και παιδιά τα οποία ουδεμία επαφή έχουν με το νερό. Το κολύμπι για κάποιους δεν είναι εύκολη υπόθεση και σήμερα το καταλάβαμε και με το παραπάνω. Ρασέλ, Παρασκευή και Ανδρέας ήταν μερικά από τα παιδιά που δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα.



Πολλοί δυσκολεύτηκαν να βουτήξουν στον πάτο της πισίνας και να βγάλουν μια καλή φωτογραφία. Στο πλατό οι εντάσεις για ακόμη μια φορά ανέβηκαν και το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Παρά τις δυσκολίες η καλύτερη φωτογραφία για τη σημερινή δοκιμασία ανήκει δικαιωματικά στον Αιμιλιάνο. Όλες οι λήψεις του ήταν άψογες και στα χέρια του πήρε όλες τις φωτογραφίες του σημερινού σετ.



Όσο για την αποψινή αποχώρηση, η Παρασκευή δε στάθηκε τόσο τυχερή αυτή τη φορά. Πολλές φορές έχει ακούσει τις παρατηρήσεις της κριτικής επιτροπής, αυτή τη φορά όμως ήταν και οι τελευταίες που άκουσε. Σήμερα η Παρασκευή είναι το πρόσωπο που αποχωρεί από το σπίτι του Greece’s Next Top Model.