Επιτέλους! Ο γάμος που περιμέναμε τόσα χρόνια είναι πια γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Ο γάμος που περιμέναμε τόσα χρόνια είναι πια γεγονός

Σχεδόν τρελαθήκαμε από τη χαρά μας

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι δύο stars έγιναν ζευγάρι, και μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια οι φορές που έχουμε ακούσει/διαβάσει πως έχουν αρραβωνιαστεί ή έχουν παντρευτεί κρυφά ξεπερνούν τα δάχτυλα και των δύο χεριών. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι ψέμα και κανείς δεν μας κάνει πλάκα. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της και πραγματικά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Η ξανθιά τραγουδίστρια και ο επί πέντε χρόνια σύντροφός της αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν –και σύντομα να παντρευτούν- και αυτό είναι μια ακόμη καλή είδηση (από τις ελάχιστες) που μάθαμε μέσα στο 2020. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το Instagram account της, με το post να φτάνει πάνω από 500 χιλιάδες likes μέσα σε μία ώρα.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton αρραβωνιάστηκαν έπειτα από 5 χρόνια, και η χαρά μας είναι μεγάλη. Στη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στο account της, φιλάει τον αγαπημένο της Blake, ενώ μας δείχνει το χέρι με το δαχτυλίδι της, γράφοντας στο caption: «Yes, please». Και αναρωτιόμαστε είναι δυνατόν να μην έλεγε ναι; Στα πέντε χρόνια που είναι μαζί τους έχουμε παντρέψει άπειρες φορές, τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι πραγματικότητα και πέρα για πέρα αληθινή είδηση.

Ο Blake Shelton ανέβασε το ίδιο post στο δικό του account με το δικό του account να γράφει: «Hey, Gwen σε ευχαριστώ που έσωσες το υπόλοιπο 2020 και την υπόλοιπη ζωή μου. Σε αγαπώ! Άκουσα ένα “ΝΑΙ”;».

Στο σημείο αυτό να συ θυμίσουμε πως οι δυο τους μας επιβεβαίωσαν πως είναι και πάλι μαζί τον Νοέμβριο του 2015. Τα συγχαρητήριά μας να δώσουμε στο ζευγάρι της καρδιάς μας, και ανυπομονούμε να μάθουμε τα γαμήλια σχέδιά τους.